El ple municipal ha aprovat el pla d’usos del nou edifici de l’Espai Jove i la Carta Europea pel Turisme Sostenible

20 de febrer de 2019


En el cas del nou Espai Jove, que el govern vol traslladar a l’antiga llar d’infants l’estel, bona part de l’oposició ha estat crítica amb el procés de decisió i s’han abstingut.

El ple municipal ha aprovat el pla d’usos del nou edifici de l’Espai Jove i la Carta Europea pel Turisme Sostenible.

En el cas del nou Espai Jove, que el govern vol traslladar a l’antiga llar d’infants l’estel, bona part de l’oposició ha estat crítica amb el procés de decisió i s’han abstingut.  Anna Martínez de Cubellencs, Daniel Pèrez de Guanyem, Isabel Soler del PP i Xavier Grau del PSC s'expressaven d'aquesta manera en el ple.

En canvi, Cubelles Sí Es Pot ha lloat el Pla d’Usos del nou Espai Jove. Així mateix s'expressava la regidora Sarah Di Estefano.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Ester Pèrez  en manifestava al ple.

En canvi, la Carta Europea del Turisme Sostenible ha rebut el suport unànime del tots els partits del ple. Tanmateix, més d’un dels grups de l’oposició també han retret al govern que ha impulsat un model turístic allunyat de la sostenibilitat.

 

En el mateix ple d’aquest dimarts també s’ha aprovat amb un vot majoritari una moció sobre el Pacte del Penedès Marítim contra els peatges. Cubellencs ha criticat que no s’ha fet cas d’una moció que ja es va aprovar en el seu dia que demanava que s’organitzés una taula conjunta amb representació de tots els sectors polítics, socials i econòmics del territori. Finalment, ha quedat aprovada per unanimitat la moció presentada per Cubelles Sí Es Pot per la publicació al web de l’Ajuntament de les justificacions dels diners que cobren els partits de l’ajuntament.

 

Pel que fa al torn de precs i preguntes, Guanyem Cubelles ha cridat l’atenció per un possible brot de legionel·la a la comissaria de la Policia Local. Un fet que Ràdio Cubelles encara no ha pogut comprovar.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles