El CF Cubelles sua fins a l'últim minut per sumar una nova victòria

12 de febrer de 2019

Els blaus ja porten 8 victòries consecutives i mantenen la primera posició del grup 12 de 3a catalana

Escolta l'entrevista al programa Juguem Net, amb l'entrenador del C.F. Cubelles Xavier Vilagut. (fes clic a l'enllaç)

El desplaçament al camp de la Múnia ha estat el partit més complicat de les darreres jornades pel C.F. Cubelles que fins els últims minuts no van anotar el gol de la victòria.

Tot i un començament on els blaus es van avançar en els primers cinc minuts, amb un gol d'Alan que feia pujar el 0 a 1 amb xut creuat, el joc cubellenc no va ser prou fluïd i la Múnia de mica en mica va anar adormint el partit. En una jugada aïllada els locals van provocarn una pena màxima que es va transformar en l'empat a un minut abans del descans.

A la segona part, Xavier Vilagut va sacsejar l'equip buscant una resposta per tal d'arribar amb més perill. Els canvis i sobretot l'actitud del Cubelles va tornar a situar la pilota més a prop de la porteria local. Amb l'equip abocat a l'atac, la Múnia va gaudir d'alguna ocasió de gol però no va ser fins als darrers minuts quan el Cubelles aconseguiria el gol de la victòria. Un rebuig del porter local el va aprofitar Alin que molt atent va caçar la pilota i va marcar l'1 a 2 final.

Toc d'atenció per un equip que va patir per sumar els tres punts, jornades abans de començar la fase més decisiva del campionat amb enfrontaments contra rivals directes.

La classificació queda de la següent manera: C.F. Cubelles 54, Òdena 51, Moja 46, Olivella 46.

En el pròxim partit, el Cubelles rebrà al Masquefa el dissabte 16 de febrer a les 17.30 h al Josep Pons i Ventura.

Gol de la victòria del C.F. Cubelles al camp de la Munia.