El Partit Popular Català ha tancat les primeres quatre candidatures de la comarca del Garraf per a les pròximes eleccions municipals

16 de gener de 2019


El PPC a Cubelles comptarà amb Isabel Soler, que després d'haver anat a la llista de 2015 passa a liderar la candidatura a Cubelles

Després de les reunions del Comitè Electoral Barcelona i de Catalunya, el PPC ha tancat les primeres 4 candidatures del Garraf. Es renoven els candidats de Sitges, Cubelles i Sant Pere de Ribes respectivament; mentre que a Vilanova i la Geltrú hi haurà un nou candidat. 

 

D'aquesta manera, el PPC a Cubelles comptarà amb Isabel Soler, que després d'haver anat a la llista de 2015 passa a liderar la candidatura a Cubelles, i José Asín serà el nou candidat per a Sant Pere de Ribes. Com a candidat a l'alcaldia per a Vilanova i la Geltrú repetirà Carlos Remacha i Sitges renovarà la seva candidatura amb José Antonio Gilabert, persona amb gran vinculació al seu municipi.

 

Amb aquests primers nomenaments, el Partit Popular ha comunicat que comença a treballar per millorar els resultats dels últims comicis presentant-se com a garantia de canvi davant l'independentisme i els populismes.


  • Isabel Soler (PP)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles