L’escola Charlie Rivel celebra aquest 2019 el 40è aniversari del seu nom

15 de gener de 2019


El centre va adoptar el nom del pallasso internacional a finals dels anys 70 quan ja estava en funcionament

Entrevista a Montserrat Casanovas, cap d'estudis del Charlie Rivel (cliqueu sobre l'enllaç)

“L’escola” és el nou eix transversal per aquest curs al Josep Andreu Charlie Rivel. Enguany, aquest tema coincideix amb la commemoració dels 40 anys que el centre porta el nom del pallasso cubellenc, Charlie Rivel. D’aquesta manera, totes les activitats com ara el Carnaval o la Setmana Cultural del centre giraran entorn a aquesta temàtica de l’escola.

Montserrat Casanovas, cap d’estudis de l’escola Charlie Rivel ho ha explicat d’aquesta manera en la seva participació al programa educatiu "Fem País".

També la directora del Charlie Rivel, Glòria Carretero parlava de la celebració aquest 2019 del 40è aniversari del seu nom. Ho feia a través d'una entrevista audiovisual realitzada a principis de curs, i que es pot recuperar a través del canal youtube de l'Ajuntament.

 

 

Entre les properes activitats programades, l’alumnat de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel farà una intervenció musical durant l’acte dels 80 anys dels bombardeig a Cubelles que tindrà lloc el 18 de gener a la plaça de la Font, i que ha organitzat l’Ajuntament de Cubelles i el Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell, segons ha explicat Montserrat Casanovas, cap d'estudis del Charlie Rivel.

Es tracta d’un acte de record a les dues víctimes mortals dels bombardejos a Cubelles, el 18 de gener de 1939: Josep Maria Carbonell Rovirosa, un nen de 7 anys que va morir a la pl. de la Font, i en Jaume Estalella i Mestres, que va perdre la vida al carrer de Sant Antoni, 2. En l’acte també hi prendran part les escoles Charlie Rivel una interpretació musical; el Mar i Cel llegirà en aquest acte un poema commemoratiu; i l’institut Cubelles llegiran uns textos sobre la pau.

 

També l’alumnat de l’escola Charlie Rivel es troba participant aquesta setmana d’unes xerrades sobre donació de sang. De fet, el Charlie Rivel i el Mar i Cel estan preparant amb el Banc de Teixits una jornada de donació de sang que tindrà lloc al Mar i Cel el 27 febrer.

A banda d'això, l’alumnat de primer i de sisè del Charlie Rivel prendran part d’uns revisió bucodental a finals d’aquest mes. I el 21 de gener, els del Charlie Rivel participaran d’un taller educatiu del programa INFADIMED.

Aquest programa dut a terme per infermeres d'atenció primària promou la dieta mediterrània entre els alumnes d'educació infantil i primària.

D'altra banda, els escolars de sisè del Charlie Rivel prendran part en les properes setmanes d'uns altres tallers que porten per títol "Sexualique". Mentre que al mes de febrer també se'n faran sobre igualtat.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles