L’Aliança posarà una reclamació a Endesa perquè acceleri la connexió elèctrica de l'edifici

21 de novembre de 2018


L'entitat ha convocat una assemblea per aquest divendres 30 de novembre on exposarà la situació econòmica de les obres i plantejarà una presa de decisions sobre les modificacions plantejades per la constructora

L’Aliança de Cubelles contenta de l’arribada de les butaques que ja estan al local de l’entitat des de dilluns, i que eren imprescindibles per reobrir l’edifici. El consistori ha fet arribar els seients a l’associació, complint així amb el compromís de comprar les butaques i cedir-les a l'entitat a través del conveni de lloguer del teatre entre l'Aliança i l'Ajuntament. El president de l’Aliança, Robert Monzonis, ha agraït a l’Ajuntament que s’hagin complert els compromisos. I ha explicat que la reobertura del nou local recau ara en que el local disposi de la connexió elèctrica definitiva, un tràmit que l’entitat va sol·licitar a la companyia elèctrica al mes de març. Donat que a data d’avui aquest tema no s’ha resolt, l’entitat ha decidit posar una reclamació de danys i perjudicis a Endesa. Així mateix ho explicava Robert Monzonis.

Pel que fa a l’acabament de les obres, Monzonis ha explicat que la constructora està ultimant alguns detalls. I que per contracte disposa fins el 15 de desembre per a executar els treballs, que consisteixen bàsicament en la col·locació de parquet a l’escenari, fer una campana d’extracció de fums al bar, i acabar algun repintat.

Pel que fa a la inauguració, el president de l’Aliança ha explicat que han concretat una trobada amb protocol on l'entitat presentarà la seva proposta com a entitat cultural.

L’Aliança ha convocat una assemblea per aquest divendres 30 de novembre. La trobada es farà al Centre Social, a partir de les vuit del vespre. La junta de l’Aliança explicarà la situació econòmica de les obres i plantejarà una presa de decisions sobre les modificacions plantejades per la constructora; es comentaran altres temes sobrevinguts; i es donaran detalls sobre com s’està preparant la inauguració de l’Aliança.

El president de l’associació, Robert Monzonis, ha reconegut que s’ha de fer front a una despesa més alta de la prevista i que a l'assamblea s'informarà als seus socis i es proposarà diverses fórmules per fer front a aquests imprevistos.

El president de l'Aliança, ha afegit que l’entitat s’ha acollit a una subvenció que atorga la Generalitat per reformes d’edificis patrimonials d’interès local, que ajudaria a tenir un superàvit a l’entitat.

L’entitat té previst una visita de la consellera de Cultura de la Generalitat, Laura Borràs. La visita està prevista pel dia 18 de desembre a les vuit del vespre.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles