Els partits de Cubelles han començat a parlar de què es podrà fer al nou Espai Jove quan s’instal·li a l’antiga llar d’infants l’Estel

14 de novembre de 2018


El govern i l’oposició s’han reunit per començar a debatre el pla d’usos del nou espai jove.

Govern i oposició es van reunir la setmana passada per parlar del Pla d’Usos del nou Espai Jove.  L’Espai Jove deixarà el seu espai actual que ocupa actualment al Centre Social per traslladar el servei a l’edifici que havia ocupat  la llar d’infants L’Estel, al costat de l’escola Charlie Rivel. Ester Pérez, regidora de Juventut de l’Ajuntament de Cubelles ha explicat quin ha estat l’objectiu d’aquesta reunió.

La trobada ha servit perquè totes les forces polítiques diguessin la seva sobre què ha de ser el nou Espai Jove, i com s’adaptarà el nou espai als usos d’un nou Espai Jove que podrà especialitzar usos i augmentar el ventall i qualitat de recursos que es posaran a disposició de les persones usuàries, els joves.

Ester Pérez és la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Cubelles

El Pla d’Usos del nou Espai Jove recollirà com serà aquest espai i quins serveis per als joves es prestaran. La regidora de Joventut, Ester Pérez ha explicat que s’haurà de realitzar obres per adequar l’actual edifici de l’Estel que abans del seu tancament havia acollit un servei de llar d’infants.

L’empresa Indic subcontractada per la Diputació és l’encarregada de realitzar aquest Pla d’USOS que es preveu que en cinc mesos tingui a punt el seu esborrany.

Un cop es disposi de l’esborrany, govern i oposició es tornaran a reunir per seguir treballant en la creació el projecte d’un nou Espai Jove, a l’antic edifici de la llar d’infants l’Estel.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles