Guanyem Cubelles ha demanat que s’invalidi la votació dels vehicles clàssics

7 de novembre de 2018


Segons el grup municipal, s’hauria de mirar si era compatible que la regidora no adscrita Sílvia Romero votés a favor de la modificació de l’ordenança de vehicles quan té una familiar directa a la junta del Club Clàssics Cubelles.

El grup municipal Guanyem ha demanat en l'escrit d'al·legacions a les ordenances fiscals que s'invalidi la votació dels vehicles clàssics de l'últim ple. Segons aquest partit, hi hauria una incompatibilitat i un conflicte d'interessos per la relació familiar de la regidora no adscrita Sílvia Romero amb la junta del Club Clàssics Cubelles. En declaracions a Ràdio Cubelles, el regidor de Guanyem, Dani Pèrez, ha apuntat que s’hauria de mirar si era compatible que la regidora Sílvia Romero votés a favor de la modificació de l’ordenança de vehicles.

Segons Dani Pèrez de Guanyem, la posició de la regidora no adscrita seria poc ètica malgrat que des del partit no tenen la seguretat de si hi ha cap norma que impedeixi participar en una votació en aquests casos.

 

Per la seva banda, de moment la regidora no adscrita Sílvia Romero no ha volgut fer declaracions sobre aquesta petició de Guanyem.

 

Segons les consultes que ha fet Ràdio Cubelles, en les lleis que regulen les administracions locals no hi apareix cap incompatibilitat a l'hora de votar les modificacions de les ordenances fiscals, a diferència de quan es voten contractacions, convenis o modificacions urbanístiques. 

 

En el ple del 9 d’octubre passat, es va aprovar una bonificació en l’impost de vehicles per als cotxes de més de 25 anys que col·laboressin amb el Club Clàssics Cubelles (CCC). Una de les defensores del canvi proposat pel govern va ser la regidora no adscrita (RNA) Sílvia Romero que va assegurar que els socis del CCC no han de pagar cap quota i que la mesura no suposarà cap benefici econòmic per l’entitat. A més, la RNA va assenyalar que el CCC és l’única associació del poble que pot controlar que es compleixin els requisits dels vehicles clàssics.

 

Intervenció al ple del 9 d'octubre de la RNA Sílvia Romero

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles