Tornen els Tallers de Grafits per la Pau

2 de novembre de 2018


L'alumnat de 4t de la ESO de l'institut Cubelles pintarà un dels murs exteriors del camp de futbol Josep Pons i Ventura amb un lema a favor de la Pau

Els alumnes de plàstica de 4t d’ESO de l’Ins Cubelles prendran part, per cinquè any consecutiu, del projecte Murs per la Pau que treballa conceptes lligats a la interpretació de la pau al municipi.

 

L’acció principal serà, com ja s'ha fet en d'altres edicions, decorar un dels murs exteriors del camp de futbol Josep Pons i Ventura amb un lema a favor de la Pau. Els joves començaran l'activitat el dimecres 7 de novembre. La pintada final per part de l'alumnat, sota l'assessorament d’en Lucas Amat, ha estat programada per dimarts 20 de novembre.

 

A través d’un treball creatiu, i conduïts per la seva professora i un dinamitzador especialista en la tècnica del street art (art de carrer), en Lucas Amat d’Aeroarte, parlaran prèviament a l’aula i en grups de tres alumnes com representar les principals idees lligades al concepte de viure en harmonia i concòrdia dins l’espai urbà. 

 

Aquest projecte s’emmarca dins el programa Cubellau! (Cubelles per la Pau) que finança la Diputació de Barcelona i que potencia les iniciatives pedagògiques adreçades a les noves generacions del municipi, dins l’anomenada línia d’Educació pel Desenvolupament. Aquesta és una de les prioritats de la Diputació per conscienciar els més joves i que ells mateixos busquin respostes individuals i col·lectives a la convivència amb respecte, tolerància i per fomentar la integració de la diversitat.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles