Les pluges d’aquesta nit han provocat diverses afectacions viàries

31 d'octubre de 2018


El pas del carrer d’Arles de Tec i el pas  per camions de l’avinguda de la riera estan inundats des d’aquesta nit. A part, el vent i la pluja han tornat a provocar la caiguda d’arbres en diversos punts de la vila.

Les pluges d’aquesta nit han provocat la caiguda d’arbres i també s’han inundat els passos sota la via habituals sempre que plou. El pas del carrer d’Arles de Tec i el pas  per camions de l’Avinguda de la Riera estan inundats des d’aquesta nit. A part, el vent i la pluja han tornat a provocar la caiguda d’arbres en diversos punts de la vila. Concretament la policia local ha informat que han caigut arbres al carrer del Bruc cantonada amb l’Avinguda Onze de Setembre i a l’Avinguda del Prat. També ha cedit un arbre al mig del carrer d’Arles de Tec davant de la comissaria de la Policia Local.

 

A més, Protecció Civil ha activat l’alerta per fort onatge. En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase d'ALERTA per Onatge.

Les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya indica que des d'ara i fins demà al matí les onades poden superar els 4 metres a tota la costa de Catalunya. El període de més probabilitat de superació és des d'ara i fins a la tarda vespre d'avui. L'episodi, es preveu que durarà fins demà al matí. Protecció Civil de la Generalitat recomana tenir molta cura a les zones portuàries, espigons i en les activitats que es realitzin prop de la costa. Cal respectar els tancaments dels accessos al litoral que es realitzin amb caràcter preventiu per seguretat.

 

Les ventades de dilluns també van provocar incidències de poca importància. Al carrer de Colom les pluges dels últims dies i el vent han acabat causant el despreniment de fragments de la façana lateral de l’esglèsia. La policia local ha encintat la zona de l’aparcament de bicicletes que hi ha en aquest carrer. D’altra banda, també han caigut arbres al Parc del Prat, al carrer de la Vall d’Aosta i a l’antiga sala multiusos de la Mota sense més conseqüències.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles