L’Institut Les Vinyes ha fixat el dissabte 10 de novembre per celebrar el seu desè aniversari

31 d'octubre de 2018


Es vol fer una trobada de gent que hagi estat vinculada al centre durant aquests deu anys de vida

L'institut Les Vinyes de Cubelles ha anunciat una nova data per celebrar la festa dels seus 10 anys d'història. El centre va haver d'ajornar la trobada programada pel 27 d'octubre per les previsions de pluja, ja que en les instal·lacions prefabricades actuals de l’Institut Les Vinyes no es podien celebrar les activitats anunciades.

 

Des de l’institut Les Vinyes han decidit reprogramar la festa dels seus 10 anys per dissabte, 10 de novembre. L'activitat s’ha programat de les 16.30h a les 19h, al pati de l’institut Les Vinyes. Es tracta d'una jornada adreçada a tota la comunitat educativa que ha format part del centre al llarg d'aquesta dècada. La directora de les Vinyes, Asunción Boix ha explicat com està previst que es desenvolupi la trobada.

Entre d’altres coses, el centre ha convidat a l’acte al Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell perquè expliqui l’origen del seu nom, Les Vinyes. També alumnes i exalumnes mostraran al llarg d'aquesta trobada els seus talents. Asunción Boix ho explicava d'aquesta manera en una entrevista al programa educatiu Fem País.

Les primeres accions de celebració dels 10 anys de Les Vinyes han passat per l’estrena d’un logo commemoratiu, a través d’un concurs de dibuix realitzat a l’institut Les Vinyes. L’autor del logotip del 10è aniversari és l’Adrià Fernàndez de 3r C. També, el centre ha penjat una pancarta amb el missatge és “10 anys sembrant educació i un futur en construcció”. A banda, d’això, des del grup impulsor encarregat de la commemoració dels 10 anys d’història del centre, es treballa en d’altres accions com ara l’edició d’un llibre que reculli la història i les vivències durant aquest decenni.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles