El govern local espera que la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona dictamini la legalitat urbanística de l’aparcament d’autocaravanes

25 d'octubre de 2018


Si finalment la resposta de la Generalitat a l’Ajuntament és la mateixa que va rebre l’oposició, i l’aparcament d’autocaravanes no es podia permetre en el terreny que ocupa ara, el govern ha dit que farà els passos administratius que toquin

 

El govern local vol aclarir la legalitat urbanística de l’aparcament d’autocaravanes. Després de diversos contactes amb la Generalitat que s’han fet des de l’agost fins ara, el govern local està esperant que la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona es reuneixi i dictamini si l’ús que va aprovar l’Ajuntament és legal. La comissió està previst que es reuneixi entre el mes de novembre i desembre. El portaveu del govern i regidor d’Urbanisme, José Manuel Ardila, ha explicat en roda de premsa que l’oposició va demanar-los que es posessin en contacte amb la Generalitat per aclarir els usos permesos en el terreny municipal de la Mota.

Si finalment la resposta de la Generalitat a l’Ajuntament és la mateixa que va rebre l’oposició i l’aparcament d’autocaravanes no es podia permetre en el terreny que ocupa ara, segons ha explicat José Manuel Ardila, el govern farà els passos administratius que toquin.

El govern local ha sortit al pas de l’aparcament d’autocaravanes perquè els grups de l’oposició han anunciat que denunciaran el cas a la fiscalia. La convocatòria per explicar més detalls d’aquest cas és aquesta tarda davant dels jutjats de Vilanova. L’aparcament d’autocaravanes va començar a construir les instal·lacions l’hivern passat i va començar a funcionar al mes de juny.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles