L'alcaldessa demanarà a la Generalitat si pot fer una excepció en la suspensió de llicències de càmping

2 d'octubre de 2018


Ho ha afirmat en una entrevista a la televisió comarcal després que una decisió de la Generalitat hagi aturat el projecte de Mas Guineu fins el 2020.

L’alcaldessa Rosa Fonoll diu que demanaran a la Generalitat que faci una excepció en la suspensió de llicències de càmping. Ho ha afirmat en una entrevista a la televisió comarcal després que el projecte de l’empresa Vilanova Park de construir un càmping a la zona de Mas Guineu hagi quedat aturat per la Generalitat fins el 2020. El motiu és que s'ha començat a redactar un Pla Director Urbanístic de Càmpings de Catalunya que vol regular aquest tipus d’allotjaments i no permetrà cap construcció ni cap ampliació durant els propers 12 mesos en cap lloc del país. La resposta del govern municipal serà reunir-se tan aviat com sigui possible amb els representants de la conselleria de Territori i Sostenibilitat per mirar d’aconseguir que aquesta decisió no afecti el projecte a Cubelles.

 

Rosa Fonoll en declaracions al Canal Blau.

L’alcaldessa Rosa Fonoll, en la mateixa entrevista a la televisió comarcal, confia que hi haurà una sortida per aquest entrebanc.

La decisió de redactar un Pla Director Urbanístic dels càmpings es va prendre el 17 de setembre en la Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Catalunya. La intenció de la Generalitat és repensar i acotar com han de ser els càmpings de Catalunya a partir d’ara. El conseller Damià Calvet va explicar a Ràdio Cubelles que no seria lògic que es puguin crear càmpings nous fins que no s’hagi acabat la redacció d’aquest pla.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles