Oberta la Inscripció a les VI Jornades Gastronòmiques i III Mostra de Tapes del Penedès Marítim

1 d'octubre de 2018


Com a novetat, Cunit s’ha afegit a aquesta proposta que es realitzarà de l’1 al 30 de novembre

Aquesta setmana s'ha obert la inscripció de la VI Jornades Gastronòmiques i III Mostra de Tapes del Penedès Marítim, que es realitzaran de l’1 al 30 de novembre de 2018.  Aquesta iniciativa té per objectiu recolzar al sector de l’hosteleria i la restauració en un període habitualment fluix per intentar desestacionalitzar la temporada en benefici del teixit comercial i l’ocupació.

 

L'any passat, les Jornades no es van poder celebrar per manca de restauradors inscrits. I enguany, com a novetat, cal destacar que Cunit s’ha afegit a aquesta proposta, que enlloc de ser només de Cubelles, passarà a ser del Penedès Marítim, incrementant-se així l’oferta d’establiments i en nombre de menús gastronòmics i tapes. D’aquesta manera, "Cubelles i Cunit tiraran endavant aquest esdeveniment gastronòmic que encaixa amb la filosofia de potenciar les actuacions i activitats municipals fora del període estival per intentar desestacionalitzar la temporada en benefici del teixit comercial i l’ocupació", ha destacat el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra.

En aquesta edició es comptarà novament amb el patrocini de l’empresa Moritz per les tapes i de DO Penedès pels vins. Un altre finalitat de la campanya és donar a conèixer els productes de temporada i proximitat, així com l’oferta de restauració existent als municipis, fet que no deixar de ser una campanya de promoció d’un actiu turístic del municipi i una forma de recolzar al sector. 

 

El format triat per aquesta campanya serà molt similar a la del Mes del Xató promogut els mesos de febrer pel Penedès Marítim i comptarà amb publicitat amb banderoles a l’Av. Catalunya, cartells als comerços i l’edició d’uns 3.000 llibrets amb tots els menús i tapes dels establiments de restauració que hi participen.

 

El període d’inscripció finalitza el proper 16 d’octubre de 2018 i poden participar tots els establiments de restauració que ho desitgin en qualsevol de les dues modalitats existents (menú gastronòmic o tapes) o bé en totes dues alhora.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles