El regidor del PSC, Xavier Grau no optarà a ser candidat a les eleccions municipals del 2019

28 de setembre de 2018


Després de 19 anys com a regidor a l’Ajuntament de Cubelles, Grau ha anunciat que no aspira a formar part de la llista del PSC a Cubelles, però que continuarà treballant tant pel municipi com per l’Agrupació Local del PSC i la seva Federació

El regidor del PSC, Xavier Grau no optarà a ser candidat a les eleccions del 2019. Després de 19 anys com a regidor a l’Ajuntament de Cubelles, Xavier Grau ha anunciat que no aspira a formar part de la llista del PSC a Cubelles, però que continuarà treballant tant pel municipi com per l’Agrupació Local del PSC i la seva Federació. El relleu del cap de llista al PSC és un pas endavant per reforçar la feina històrica feta pel PSC que obeeix a l’objectiu de renovació́ del projecte a Cubelles, ha explicat Xavier Grau.

Durant la roda de premsa celebrada dijous a la tarda, Xavier Grau ha tingut paraules d’agraïment cap als seus companys i els seus votants per la confiança dipositada en la seva persona; un agraïment que ha estès a les diferents alcaldies i regidors i grups polítics tant del govern com de l’oposició que els han donat suport en els projectes realitzats. En aquest sentit, Xavier Grau ha posat en valor la feina feta pels socialistes. Ha parlat de la posada en marxa de l’OPIC; la remodelació i modernització de la policia local amb la construcció de la comissaria; i la transformació en el sistema de la recaptació municipal amb el suport de la Diputació de Barcelona. A banda d'això, Xavier Grau s’ha mostrat content que s’hagin complert els objectius que s’havien marcat en les primàries del 2015. En aquest sentit, ha dit que “des de l’oposició hem aconseguint fixar com a prioritat la construcció de la nova biblioteca i la reforma del passeig Marítim; "s'ha aconseguit millorar la relació amb el conjunt de forces polítiques; i ha destacat "el treball realitzat durant aquests 4 últims anys en la regeneració i el relleu del PSC local".

 

Xavier Grau ha reconegut “els moments difícils viscuts que s’han anat superant; i que avui ens situa en un moment molt dolç i bo que no podem desaprofitar. Posem rumb a les eleccions del 2019 amb molta més força, a partir de l’assemblea d'aquest dissabte".

 

Durant la roda de premsa no s'ha volgut avançar quin serà el nom de la persona que rellevarà a Xavier Grau en les properes municipals, tot i que s'ha confirmat que "hi han noms sobre la taula amb un equip molt potent", ha dit Grau. 

Aquest dissabte, el PSC farà una assemblea amb la què el partit local iniciarà el curs polític de cara a les eleccions municipals, per decidir programes, calendaris i candidatures de cara a les municipals , “amb un refresc generacional que Xavier Grau ha exemplificat amb la creació de les joventuts socialistes a Cubelles que no han existit mai”, ha destacat Xavier Grau.

 

A la Roda de premsa d'aquest dijous, Xavier Grau ha estat acompanyat per Pau Rodríguez, primer secretari de les joventuts Socialistes de Catalunya Alt Penedès-Garraf; i per Juan Luis Ruiz, primer secretari de la Federació de l’Alt Penedès-Garraf. Juan Luis Ruiz ha agraït "la tasca de Grau al capdavant dels socialistes en un context gens fàcil durant un temps amb atacs a la seu". Ruiz també ha recordat "altres situacions viscudes al PSC com ara la crisi del grup municipal produïda en aquest mandat amb la marxa d'un dels seus regidors que va decidir unilateralment entrar a formar part del govern".

 

Per la seva banda, Pau Rodríguez, ha parlat de la creació de les joventuts socialistes a Cubelles com a relleu generacional per enfortir els resultats electorals.

 


 • 280918 Xavier Grau no optarà a ser candidat a les eleccions del 2019.jpg
 • L'informatiu
 • RÀDIO A LA CARTA
 • ESPECIAL BIBLIOTECA
 • ALCALDESSA RESPON
 • Butlletins correu
 • canal you tube
 • història eleccions 1970-2019
 • des de 1981
 • col·labora
 • paulina 100 anys
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles