El govern local s’ha reunit aquest dimecres amb la delegació del govern espanyol pel passeig marítim

20 de setembre de 2018


L’alcaldessa Rosa Fonoll i el regidor José Manuel Ardila han preguntat sobre el suport del ministeri a la reforma de la primera línia de Cubelles. L’objectiu ha estat aconseguir una subvenció que permeti reduir el cost de l’obra.

Representants del govern municipal s’han reunit aquest dimecres amb la subdelegació del govern espanyol per parlar de la reforma del passeig marítim. L’alcaldessa Rosa Fonoll i el regidor José Manuel Ardila han preguntat sobre quin suport donaria el ministeri a la reforma del passeig. Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, el govern municipal ha sortit satisfet de la reunió amb la subdelegada del govern espanyol. No hi ha hagut cap compromís concret però sí que han assegurat que estudiaran la proposta i que també ajudaran en altres qüestions com la cessió de l’aparcament de l’estació que l’Ajuntament va demanat fa temps a ADIF.

 

El regidor d’urbanisme, José Manuel Ardila, ha explicat a Ràdio Cubelles que la intenció és aconseguir finançament per part del Ministeri i paral·lelament acabar de superar les darreres dificultats administratives que s’han trobat.

El regidor Ardila també ha recordat quines són les línies principals de la reforma del passeig marítim que es van acordar en el procés participatiu i s’han recollit en el projecte.

El projecte de reforma del passeig marítim es va aprovar inicialment al mes de febrer, des d'aleshores està pendent de diversos estudis i informes que ha reclamat la Generalitat perquè es pugui aprovar definitivament. Mentrestant, l'executiu espera poder rebre el suport del govern espanyol i reduir l'impacte que tindria la inversió en el pressupost local.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles