Laia Porta i Marc Vaquer, investits pubilla i hereu de Cubelles 2018

8 de setembre de 2018


Mentre que Laura Barrero i Biel Gálvez s'enduen el títol de pubilleta i hereuet de Cubelles

 

Escolta especial Festa de la Verema pàmpols i trepitjada (7-09-2018) Cliqueu sobre l'enllaç

Escolta especial Festa de la Verema elecció pubillatge 2018 (8-09-2018) Cliqueu sobre l'enllaç

 

La Festa de la Verema ha servit un any més per renovar el pubillatge local. Dissabte al vespre es va fer públic el veredicte del jurat que es va reunir el mateix dia a la tarda amb els candidats a pubilla, hereu, dama i fadrí tant en categoria infantil com adult.

 

La Laia Porta i el Marc Vaquer han estat escollits en el marc de la Festa de la verema com a Pubilla i l’Hereu de Cubelles 2018. Mentre que el títol de dama se l'ha endut la Paula Junqueras; i el de fadrí ha estat per l'Éric Castellà. En categoria infantil, la Laura Barreros és la nova pubilleta; i el Biel Gálvez l'hereuet. Mentre que el títol de dameta se l'ha endut l'Alba Palomo i el de fadrinet ha estat per al Jan Gálvez.

 

L'obertura dels estands de la 31a Festa de la Verema va iniciar-se divendres a la tarda, en una jornada que va oferir curses de tonells de vi. Al voltant de les 20h, es va realitzar la inauguració oficial de la festa, que va comptar amb la participació de la colla de geganters de l'ABP, que van fer ballar els gegants Abdó i Assumpta, acompanyats del gegantó Charlie. Enguany, la parella de gegants ha commemorat el seu seixanta aniversari. Després de l'actuació dels gegants, les autoritats i pubillatge van fer un recorregut pels estands de la plaça.

 

Tot seguit, es va fer l’homenatge a la pagesia local amb els premis pàmpol. És un reconeixement a persones implicades amb la festa de la verema i el món de la pagesia a Cubelles. En aquesta ocasió, els guardonats han estat Francesc Pujades i Amador Jardí. Un cop lliurats els pàmpols es va iniciar la trepitjada de raïm, amb la col·laboració de l'històric Josep Cuscó, que consecutivament ha trepitjat aquestes 31 edicions. En aquesta ocasió, l'ha acompanyat Carles Pérez i els trepitjadors infantils; Álex Jardí, Paula Soleto, Josep Albet i Berta Canelles.

 

La pluja però va deslluir la trepitjada de raïm de divendres i va impedir seguir amb la programació prevista de la festa en la jornada de divendres a la nit, obligant a suspendre les actuacions musicals de Porto Bello i Banda Neon. Un cop es va aturar la pluja, que va ser curta però intensa, la jornada de divendres nit es va reemprendre amb música oferta per dj's de l'entitat el Cubell de Cubelles. Els estands van continuar oferint les seves degustacions gastronòmiques i les consumicions de vi i cava.

 

La jornada de dissabte ja es va desenvolupar amb total normalitat, al matí amb activitats i tallers infantils, inflables gratuïts, demostracions de ball, visites guiades, i concert vermut. Mentre que a la tarda, hi van haver curses de tonells de vi i concurs infantil de trepitjadors de raïm. També a la tarda, Cubelles va rebre a 70 d'hereus i pubilles de Catalunya que van visitar l'Exposició Permanent Charlie Rivel i van fer un recorregut per la vila amb el trenet turístic; per més tard, participar d'una cercavila a la Festa de la Verema acompanyats del Viagrot de l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles. La nit de dissabte també va comptar amb els concerts de Suu, Joan Rovira i la sessió de dj's Señoras que pinchan.

 

Les activitats han seguit aquest diumenge al matí amb tastos, visites guiades i concert vermut, entre d'altres activitats.  A la tarda i també a la nit, el públic ha pogut seguir degustant les consumicions gastronòmiques i de tast de vi i cava, a través dels diferents estands de la festa.  Durant la tarda de diumenge els infants i les seves famílies han gaudit de l'actuació infantil de Jaume Barri. Després la programació ha continuat swing de la mà de Swingnàtics de Cubelles. Pel que fa als concerts de la nit, a partir de les 21h hi han hagut les actuacions de Miquel del Roig, Sense Sal i Itaca Band.

Tot el programa de la Festa de la Verema es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament (cubelles.cat).

 

 

 


 • Festa de la Verema (acte elecció pubillatge 2018).jpg
 • L'informatiu
 • RÀDIO A LA CARTA
 • ALCALDESSA RESPON
 • Butlletins correu
 • canal you tube
 • història eleccions 1970-2019
 • des de 1981
 • col·labora
 • paulina 100 anys
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles