L’aniversari del Viagrot engega divendres els actes de cultura popular de la Festa Major Petita

25 de juliol de 2018


El barri marítim acollirà aquest divendres la mostra de bèsties i un correfoc pel passeig

El vintè aniversari de la creació del Drac de Cubelles, el Viagrot, se celebrarà al passeig Marítim amb el lema “20 anys de trempera i foc”. En Xavi Sànchez, cap de Colla del Viagrot, ha explicat a Ràdio Cubelles que han estat preparant una trobada excepcional amb cinc colles convidades.

Les bèsties que desfilaran divendres per Cubelles seran el Drac de Sant Roc de Tarragona, el drac de 3 caps de Ribes, el Duc de les Roquetes, el Drac de Gelida i el Magnafoc de Vilobí del Penedès. Totes aquestes bèsties es podran veure primer plantades a la plaça del Mar, després faran una cercavila sense foc fins al passeig, davant del Club Marítim. Allà és on començarà el correfoc amb un primer espectacle protagonitzat pel Viagrot tal com ha explicat el cap de colla del Viagrot, Xavi Sànchez.

Des del Viagrot animen a tothom a apropar-se al barri marítim aquest divendres al vespre per veure totes les colles. A més, destaquen que per qui no li agradi el foc i la pirotècnia tindran l’opció de veure totes les colles plantades a la plaça del Mar i també la cercavila des d’allà fins el passeig marítim.

Xavi Sànchez, cap de colla del Viagrot.

El cercavila i el correfoc dels vint anys del Viagrot serà aquest divendres a partir de les vuit del vespre a la plaça del Mar.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles