Cubelles dedica la Festa Major Petita als 20 anys del Viagrot

24 de juliol de 2018


La cercavila de bèsties d'aquest divendres és un dels actes centrals per commemorar aquesta efemèride.

Entrevista a Ester Pérez, regidora de Cultura (cliqueu sobre l'enllaç)

La commemoració dels 20 anys del Viagrot centren la programació de la Festa Major Petita de Cubelles. Tant és així que el cartell que anuncia la festa està dedicat a aquesta efemèride. També la programació ha començat amb la inauguració d’una mostra que recull la història del Viagrot i la seva colla.   La regidora de Cultura, Ester Pérez ha destacat la programació per commemorar els dos decennis del Viagrot, una celebració que s’ha iniciat amb la inauguració d’una mostra que recull la història de la bestia de foc de l’ABP, i que està instal·lada al Centre Social. Enguany hi hauran dos dies dedicats al foc, en commemoració del 20è aniversari del Viagrot. La novetat, serà la cercavila de bèsties que es realitzarà pel passeig Marítim el divendres, 27 de juliol. Així mateix ho ha destacat la regidora de Cultura, Ester Pérez.

Mentre que el dissabte 28 serà el torn de l’habitual correfoc nocturn pels carrers del centre de la vila i del concert posterior amb The Covers Band. Així ho ha apuntat la regidora, Ester Pérez.

Altres actes destacats són la 34a Trobada de gegants, que reuneix diversos gegants procedents d’arreu del territori català; i la setena mostra de pallassos de Cubelles, que enguany compta com a amfitrió amb el pallasso cubellenc, Pep Callau.

 

Diumenge és el dia reservat a la Trobada de Gegants, mentre que  el dilluns 30 de juliol, es farà la Mostra de Pallassos i la Musclada popular.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles