L’oposició denuncia irregularitats urbanístiques en la concessió de l’aparcament d’autocaravanes

13 de juliol de 2018


Els partits reclamen que es convoqui una junta de portaveus i s’obri un expedient informatiu perquè segons una consulta que haurien realitzat a la Generalitat, l’ús que s’ha donat al terreny no estaria permès.

Els grups de l’oposició han acusat públicament al govern de Cubelles d’incomplir la llei d’Urbanisme a l’hora de concedir l’autorització a la nova empresa d’autocaravanes instal·lada en un terreny de l’avinguda Onze de Setembre. El regidor de Guanyem Cubelles, Dani Pérez ha explicat que "feta una consulta al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat que els han informat que l’ús d’aparcament d’autocaravanes de caràcter privat, no s’adequa a l’activitat actual ja que la parcel·la està qualificada de sistema d’habitatges dotacionals, clau CJ".  Segons l'oposició "el govern ja tenia sobre la taula una sèrie d'informes desfavorables per fer aquesta activitat d'aparcament d’autocaravanes en el terreny de l’avinguda Onze de Setembre però ha concedit la concessió a l'activitat".  Dani Pérez, regidor de Guanyem Cubelles s'expressava d'aquesta manera en roda de premsa.

Els grups de l’oposició han demanat aquest dijous per instància que es "convoqui una junta de portaveus per posar sobre la taula tots aquests fets" i que "s'obri una investigació dels fets i es depurin responsabilitats" pel que "consideren uns fets molts greus”. "Si el govern posa pals a les rodes a convocar una junta de portaveus per tractar el tema", l’oposició "estaria disposada a anar on calgui”, ha dit Dani Pérez de Guanyem.

La roda de premsa d’aquest dijous ha comptat amb la presència  dels regidors a l'oposició; Isabel Soler (PPC); Anna Martínez (Cubellencs); Sara Di Stefano (Cubelles si es Pot); i Dani Pérez (Guanyem Cubelles). En bloc asseguren també que “no s’oposen a l’activitat actual del nou servei d'aparcament d'autocaravanes”, però acusen al govern de "greus irregularitats urbanístiques que han detectat en els permisos concedits per part del Govern”. Critiquen novament al govern "d’haver actuat d’esquena als grups de l’oposició a l’hora de permetre aquesta activitat privada en uns terrenys públics destinats inicialment a habitatge social".

 

Isabel Soler, regidora del PP

Anna Martínez regidora de Cubellencs

Sara Di Stefano, regidora de Cubelles sí es pot 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles