Unes 200 persones gaudeixen del Liceu a la fresca

18 de juny de 2018


Totes les cadires es van omplir per seguir l’òpera "Manon Lescaut", projectada en una gran pantalla, des de la plaça de la Vila

160618 Òpera 2.jpg

Unes dues-centes persones han gaudit del Liceu a la fresca a la plaça de la Vila. Dissabte a la nit, es va estrenar aquesta iniciativa per primera vegada a Cubelles. L’acollida ha estat notable ja que totes les cadires es van omplir per seguir l’òpera "Manon Lescaut", projectada en una gran pantalla. L'activitat s'ha celebrat gràcies al conveni de col·laboració acordat entre l’Ajuntament del municipi i la Fundació del Gran Teatre del Liceu i que pretén atansar aquesta disciplina artística al gran públic, superant condicionants econòmics i geogràfics.

 

Per tal de facilitar la projecció de l’òpera "Manon Lescaut" dissabte durant l'activitat es van apagar els fanals de bona part del nucli antic. La mateixa mesura està prevista també de cara a l'espectacle "Cubelles Tot un Món", que es farà el divendres 29 i dissabte 30 de juny, a la plaça del Castell. Els dos dies s'apagaran els fanals, entre dos quarts d'onze i l'una de la nit, al carrer del Dr. Juncà, la plaça del Castell i el carrer de Joan Roig i Piera.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles