Consells de seguretat per celebrar la Revetlla de Sant Joan

12 de juny de 2018


Cal tenir en compte un seguit de recomanacions per viure-la amb seguretat i minimitzar els riscos tant per a les persones com per al medi ambient

Resultado de imagen de Revetlla de Sant Joan Consells

Notícia sobre els consells de seguretat per celebrar la Revetlla de Sant Joan (cliqueu sobre l'enllaç)

Entrevista a Daniel Guillem, inspector en cap de la Policia Local (cliqueu sobre l'enllaç)

 

 

A l’hora de celebrar festes i revetlles populars com la de Sant Joan cal tenir en compte un seguit de consells i recomanacions per viure-ho amb seguretat i minimitzar els riscos tant per a les persones com per al medi ambient.

 

Pel que fa als petards, cal tenir la precaució de comprar-los en precaució de comprar-los en establiments autoritzats i seguir sempre les instruccions de cada article. A l’hora d’encendre’ls no s’han de subjectar amb les mans o posa’ls a prop de la cara o el cos. Cal utilitzar mitjans segurs com les metxes, començades per l’extrem, i si no s’encenen bé no agafar-los amb les mans.

 

És important recordar que no s’ha de llançar coets a menys de 500 metres de zones boscoses, ni tampoc on hi hagi aglomeracions de persones. No és recomanable encendre petards dins de casa, ni tirar-los pel balcó o la finestra.

 

Finalment cal insistir en que no s’ha de manipular els petards per incrementar-ne la potència o ficar-los dins d’ampolles o totxanes ja que en explotar fan una metralla que pot fer molt mal.

 

Precisament, Ràdio Cubelles ha dedicat el programa Tertúlies educatives, que s'emet el dissabte a les 12h; i en repetició el diumenge, a les 20h, per parlar de la Revetlla de Sant Joan. L'Iker Castiella, el Jordi Peitó i el Javier Pallerés de 5è B del Vora del Mar participen de la Tertúlia Educativa de Ràdio Cubelles. 

Tertúlia Educativa sobre la Revetlla de Sant Joan amb el Vora del Mar (cliqueu sobre l'enllaç)

L'Ainhoa Bernal i l'Ivan Diez de 5è B de l'escola Charlie Rivel participen de la Tertúlia Educativa Educativa de Ràdio Cubelles. Ens expliquen com celebren la Revetlla de Sant Joan i quins són els consells que coneixen per als petards.

Tertúlia Educativa sobre la Revetlla de Sant Joan amb el Charlie Rivel (cliqueu sobre l'enllaç)

El Guillem García, el Valen Dodero, el Toni Ruíz, l'Izan Gómez, l'Hugo Donada i l'Ivan Martín de 5è B del Mar i Cel participen de la Tertúlia Educativa. Parlem de Les Vacances. Què podem fer aquest estiu? D'altra banda, parlen de la seguretat per la Revetlla de Sant Joan.

Tertúlia Educativa sobre la Revetlla de Sant Joan amb el Mar i Cel (cliqueu sobre l'enllaç)

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles