L’Ajuntament reforçarà el perímetre de la colònia municipal de gats Peluts tal com van demanar els voluntaris

6 de juny de 2018


El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, ha agraït als voluntaris la tasca de manteniment i gestió de la colònia municipal

 

L’atac d’un animal a la Colònia municipal de Gats Peluts va acabar, la nit de divendres a dissabte, amb cinc gats morts. L'animal hauria fet un forat per sota la tanca i hauria aconseguit entrar al recinte atacant els gats de la colònia i n’hauria mort 5 i ferit alguns més.

 

Els voluntaris de la Colònia de Gats Peluts han demanat a l’Ajuntament que aquesta setmana reforci les tanques perquè això no pugui tornar a passar. Mentrestant, un grup de voluntaris va estar treballant dissabte passat per tancar el forat i reforçar tot el perímetre de la colònia per impedir l’accés una altra vegada d’algun gos o d’alguna guineu. 

 

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament, Josep Maria Hugué ha explicat com han anat els fets i quina ha estat l’actuació de l’Ajuntament alhora d’atendre la demanda dels voluntaris de millorar la seguretat de les tanques.

L’Ajuntament ha agraït la resposta i actuació del grup de voluntaris que van  estar treballant el cap de setmana per tancar el forat i reforçar tot el perímetre de la colònia per impedir l’accés una altra vegada d’algun gos o d’alguna guineu. Unes mesures provisionals que han funcionat fins a trobar una solució final.

La brigada municipal, en els propers dies, reforçarà la tanca perimetral del recinte de la colònia de gats.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles