La biblioteca de Cubelles s'adhereix a la Supernit del 25 de maig

9 de maig de 2018


A partir de la trama argumental dels personatges del Club Super 3, el divendres 25 de maig de 2018 (de 20:00 a 21.30 h) es durà a terme a totes les biblioteques públiques de Catalunya un seguit d’activitats que clourien la història iniciada a la televisió setmanes abans.

Supernit biblioteques

Entrevista a Margarida Rosell, responsable de la biblioteca municipal (cliqueu sobre l'enllaç)

La biblioteca de Cubelles s’adhereix a la iniciativa "Supernit a les biblioteques" que tindrà lloc  el divendres 25 de maig (de 20:00 a 21.30 h). Aquest dia, més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals oferiran conjuntament aquesta activitat gratuïta, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, el Consorci de Biblioteques de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.  L’activitat porta el nom de: “SUPERNIT A LES BIBLIOTEQUES”, els infants d’entre 6 a 10 anys, ja poden venir a inscriure’s a la Biblioteca de Cubelles.

 

La “Supernit a les biblioteques” públiques, ha estat organitzada pel Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per tal de promoure la lectura entre el públic infantil. La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori en què els infants participants ajudaran la Nenúfar i la Matoll perquè puguin sortir de la biblioteca de la casa de la família del Super3 on han quedat tancades pel malvat Sr. Pla.

 

La Supernit és el colofó d’una de les històries creades pel Super3 i que, des finals d’abril, s’ha començat a difondre al canal Super3, al web super3.cat i a l’aplicació de vídeo per a mòbils i tauletes del Super3, i que, fins i tot, tindrà al web un videojoc creat expressament per a l’ocasió. El final de l’aventura protagonitzada per la Nenúfar i la Matoll arribarà el proper 25 maig, quan els lectors infantils podran participar-hi des de la seva biblioteca pública més propera per ajudar les seves heroïnes a escapar de la biblioteca de la casa del Super3 on estan tancades.

 

TV3 i el Departament de Cultura conjuguen, d’aquesta forma, el Super3 i les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, per treballar conjuntament el foment de la lectura entre el públic més jove. Aquesta activitat s’emmarca entre els objectius recollits al Pla de Lectura 2020.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles