Estira i arronsa entre l’Aliança i l’Ajuntament

8 de maig de 2018


Malgrat la visita institucional que es va fer la setmana passada, la junta de l’entitat assegura que fa mesos que espera una resposta per reunir-se amb el govern per detallar les condicions del contracte de lloguer. Per la seva banda, l’equip del govern multipartit ha rebut aquestes inquietuds però no ha volgut fer declaracions.

Obres alianca 3

 

Entrevista a Robert Monzonis, president de la Societat Recreativa de l'Aliança (enllaç)

 

 

Estira i arronsa entre l’Aliança i l’Ajuntament. Malgrat la visita institucional que es va fer la setmana passada, la junta de l’entitat assegura que fa mesos que espera una resposta per reunir-se amb el govern per detallar les condicions del contracte. La necessitat de dotar el teatre d’unes butaques és urgent segons els membres de l’Aliança. Per la seva banda, l’equip del govern multipartit ha rebut aquestes inquietuds però no ha volgut fer declaracions.

 

En tot cas, el president de l’Aliança Robert Monzonis en una entrevista a Ràdio Cubelles ha fet públiques les novetats que es van debatre en l’última assemblea de l’entitat. D’una banda, els membres de l’entitat han assegurat que les obres segueixen el calendari previst i que la data d’acabament està fixada pel 31 de juliol. Tanmateix, la junta de l’associació fa temps que reclama una reunió amb l’Ajuntament per poder concretar les condicions del lloguer i mirar de trobar opcions per finançar les butaques del teatre. El president de l’Aliança Robert Monzonis ha revelat que van presentar dues instàncies mesos enrere que no han rebut resposta fins ara.

 

Segons el president de l’Aliança, Robert Monzonis, l’assemblea de l’entitat ha decidit que tot i que la prioritat és llogar el teatre a l’Ajuntament, com que no han rebut resposta, obren la porta a escoltar d’altres ofertes. Així ho ha confirmat Robert Monzonis.

 

Una de les dificultats que tenen ara a l’Aliança és el finançament de la platea de butaques. Segons ha explicat el president de l’entitat el projecte ha patit imprevistos i això ha fet que no disposin dels diners suficients per comprar les butaques noves. L'Aliança va presentar una proposta als pressupostos participatius, però els tècnics de l’Ajuntament ho van descartar perquè no es tractava d’un edifici municipal. Ara l’entitat hauria rebut l’oferta del cineclub de Sitges que estaria disposat a invertir en la maquinària per projectar cinema i posar butaques noves. Però aquesta possibilitat encara no l'han pogut traslladar a l’Ajuntament perquè no ha respost les peticions de reunió. Tot plegat suposa que, a pocs mesos perquè s’acabin les obres de l’Aliança, hi hagi un estira i arronsa entre l’entitat i el govern que ha estat un dels temes centrals de l’assemblea de socis celebrada aquest dissabte.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles