El ple de Cubelles demana l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats

19 d'abril de 2018


La moció només ha rebut el vot en contra de la regidora del PP, Isabel Soler. El consistori també ha reclamat la revalorització de les pensions en aquest cas per unanimitat.

Ràdio Cubelles / Pau Ramon

 

El ple d'aquest dimarts ha debatut dues mocions: la revalorització de les pensions i l’alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i de rebuig a la deriva antidemocràtica i autoritària de l’estat espanyol.

 

La regidora de CiU Noemí Cuadra ha defensat la moció que reclama que s'aturi la repressió contra els polítics independentistes.

 

Una de les intervencions més dures contra l’independentisme ha esta la de l’agrupació electoral impulsada per Podem, Cubelles Sí Es Pot. El regidor Albert Tribó ha equiparat TV3 amb el NODO:

 

La moció s'ha aprovat finalment amb el vot favorable d’UC (4), ERC (2), CiU (2), ICV (1), Guanyem (1) i Cubellencs (1), les abstencions del PSC (1), CSEP (2), la RNA Sílvia Romero i el regidor JM Écija, i l’únic vot en contra d’Isabel Soler del PP.

 

La revalortizació de les pensions, en canvi, ha aconseguit la unanimitat del ple. Tots els partits amb representació al ple han coincidit en la necessitat de millorar les pensions aquest 2018 i els propers anys i han donat suport a les protestes que contínuament estan fent els pensionistes arreu de l'Estat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles