Portes obertes a la llar d'infants La Draga, el 26 d'abril

10 d'abril de 2018


L'equip directiu del centre, situat al carrer Dàrius Huguet, 1 acostarà a les famílies el projecte educatiu de centre i mostrarà les seves instal·lacions

La llar d’infants municipal La Draga té a punt la seva Jornada de Portes obertes. Tindrà lloc, el 26 d’abril a les 17.15h. Al carrer Dàrius Huguet, 1. L'objectiu de la Jornada de Portes Obertes és el d’acostar el projecte educatiu i les seves instal·lacions a les famílies. El període de presentació de sol·licituds per a la preinscripció del curs 2018-2019, serà del 2 a l’11 de maig.

 

La llar d’infants La Draga és un centre educatiu de titularitat municipal que imparteix el primer cicle d’educació infantil, de 4 mesos fins als 3 anys d’edat. El seu projecte educatiu  té com a objectiu  establir una bona relació afectiva i estimuladora amb els infants, creant un ambient acollidor i tranquil·litzador per tal d’aconseguir un bon desenvolupament integral de l’infant. Ester Pérez, regidora d'Educació de l'Ajuntament ha parlat de les novetats del projecte educatiu.

 “Serveis per a la infància créixer junts” es va fer càrrec a finals de l’any passat de la gestió educativa de la llar d'infants La Draga. Aquesta va ser l’empresa guanyadora del concurs públic per a la concessió del servei de llar d’infants. Amb l’adjudicació del servei, l'Ajuntament busca una millor resposta a les necessitats cada vegada més canviants i flexibles de les famílies.  La regidora d’Educació, Ester Pérez.

Cal recordar que el projecte municipal de llar d’infants es va fusionar aquest curs en un de sol, a la llar d'infants La Draga, després del tancament de l’Estel.  L'escola bressol La Draga, disposa de 6 aules d'edats diferents i de 135 places, amb aules des de P0 a P2. Compta amb un equip professional titulat i especialitzat en educació infantil. La regidora d’Ensenyament ha explicat quina és la previsió pel que fa a l’oferta de places per al curs que ve.

Pel que fa als estudis de segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria la preinscripció s’haurà de fer del 13 al 24 d’abril, i per a batxillerat i cicles de grau mitjà del 14 al 24 de maig.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles