El PSC, el PP i Cubellencs-FiC consideren "insuficient" la resposta pública del govern sobre la decisió de descartar fer pisos socials en règim de lloguer a favor d’una concessió privada

6 d'abril de 2018


Els tres grups de l'oposició reclamen al govern municipal una resposta a les preguntes que els han fet arribar a través d'instància a l'Ajuntament ara fa uns dos mesos

060418 Roda de Premsa PSC, Cubellencs i PP

 

El PSC, el PP i Cubellencs-FiC consideren "insuficient" la resposta pública del govern sobre la decisió de descartar fer pisos socials en règim de lloguer a favor d’una concessió privada. Així ho han manifestat aquests grups en una roda de premsa convocada divendres al matí. Aquests tres partits de l’oposició no s’oposen a l’activitat en concret que s’ha autoritzat d’autocaravanes a la zona  en un terreny de l’Avinguda Onze de Setembre, sinó al fet que l’Ajuntament prioritzi aquesta concessió per davant de la construcció de pisos socials.

 

Diuen "no qüestionar la legalitat de les decisions preses pel govern, però consideren que és una decisió equivocada". En aquest sentit, "demanen explicacions de quin ha estat el procés, i en què fonamenta el govern aquesta decisió política que consideren un error, tenint en compte les necessitats especialment del col·lectiu jove per accedir a l’habitatge".

 

Tampoc "entenen per què el govern desestima la possibilitat de fer habitatge social, quan des del 2009 hi ha un procés urbanístic perquè es pugui fer habitatge social en aquesta zona". També "reclamen al govern municipal una resposta a les preguntes realitzades sobre aquest tema i que van fer entrar per instància ara fa uns dos mesos". A banda d'això, lamenten que "el govern hagi pres aquesta decisió sense consultar-la ni transmetre-la a l’oposició". Finalment, el PSC, el PP i Cubellencs- FiC han demanat al govern que faci de manera urgent un estudi per a la viabilitat de l’habitatge social al municipi. També aquests tres grups de l'oposició han fet arribar un comunicat als mitjans de Comunicació i còpia de les preguntes que han adreçat a l'Ajuntament.

 

Aquestes són algunes de les declaracions  durant la roda de premsa de divendres al matí.

Xavier Grau del PSC (cliqueu sobre l'enllaç)

Ana Martínez de Cubellencs- Fic  (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Isabel Soler del PP (cliqueu sobre l'enllaç)

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles