Conferència sobre "Com era la prostitució a l’edat mitjana?", aquest dissabte

17 de març de 2018


L'activitat forma part de la programació de la Fira Cubelles Medieval, i compta amb la col·laboració del Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell. Es farà a partir de les 19h, al Centre Social.

Logo Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell

Com era la prostitució a l’edat mitjana?, aquest és el títol de la conferència que ha organitzat Grup d'Estudis Cubelles dins la programació de la Setmana Medieval. Roger Benito, llicenciat en història i diplomat, especialitzat amb història medieval per la Universitat de Barcelona serà aquest dissabte a Cubelles per explicar més detalls d’aquesta faceta de la història poc estudiada.

 

Roger Benito ha publicat nombrosos articles sobre l'edat mitjana, especialment sobre les temàtiques que no han estat objecte de massa estudis: la prostitució i l'homosexualitat a l'edat mitjana. En declaracions a Ràdio Cubelles Roger Benito ha explicat que hi ha diverses etapes diferents. Per exemple, en una d'aquestes etapes la prostitució va passar a ser fins i tot un servei municipal gestionat pels governs locals de l’època. I a banda d'això, també Roger Benito apunta que  cal tenir en compte que la prostitució en el cas dels exèrcit era contemplada com una necessitat normal més per anar a combatre.

 

La xerrada sobre la prostitució a l’edat mitjana serà aquest dissabte, a les 19.00 h., al Centre Social. amb la col·laboració del GEC Amics del Castell tenen a punt una conferència sobre La prostitució a l'edat mitjana que forma part de la programació de la Fira Cubelles Medieval.

Més informació a l'edició de l'informatiu de Ràdio Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles