S'endarrereix un mes la preinscripció escolar per al curs vinent

21 de febrer de 2018


Segons la conselleria, aquesta decisió s'ha pres d'acord amb la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa i ja s'ha comunicat als representants dels municipis

Preinscripció escolar 2018-2019

Entrevista a Ester Pérez, regidora d'Educació de l'Ajuntament (cliqueu sobre l'enllaç)

S'endarrereix un mes la preinscripció escolar per al curs vinent. La preinscripció escolar començarà més tard, aquest curs. Si fins ara es feia el mes de març, aquest dilluns a la tarda s'ha sabut que passarà a fer-se la primera o segona setmana d'abril. D'aquesta manera, el procés es redueix gairebé un mes. Això escurçarà el temps entre la preinscripció i la matrícula efectiva i també el període d'espera de les famílies.

 

Segons la conselleria, aquesta decisió s'ha pres d'acord amb la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa i ja s'ha comunicat als representants dels municipis. L'endarreriment de la preinscripció també ha de facilitar, segons Ensenyament, que un major nombre d'alumnes nouvinguts o que es trobin en situacions de canvis, per exemple de domicili, puguin participar en el procés de preinscripció de forma ordinària. Aquest any s'incorpora, com a novetat, la preinscripció electrònica en els cicles formatius de grau superior d'FP.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles