La Rua infantil es farà avui

13 de febrer de 2018


La pluja va fer que els actes infantils s’hagin suspès fins avui. La concentració de la Rua infantil tindrà lloc, a partir de les 16h, des de la plaça de la Creu, per iniciar la desfilada a les 16:30h.

Cartell Carnaval de Cubelles 2018

 

Els actes de Carnaval continuaran aquest dimarts amb la Rua Infantil. Les previsions de pluja d’ahir va fer suspendre la Rua Infantil. Un acte que es farà aquest dimarts a la tarda. L'activitat infantil es farà en el mateix horari i format tal i com estava previst. Montse Peña, Coordinadora de l’Àrea d’atenció a les persones anunciava aquesta canvis en l’edició de l’informatiu d’ahir dilluns.

La Rua infantil es farà aquest dimarts, 13 de febrer. La concentració tindrà lloc, a partir de les 16h, des de la plaça de la Creu, per iniciar la rua a les 16:30h.  Des d’aquest punt s’iniciarà la Rua infantil que seguirà pel carrer de Sant Antoni, plaça Jaume Marsé, passeig Vilanova, Carrer Piular, carrer Nou per acabar a la plaça del Mercat. A continuació, hi haurà una festa de disfresses amb animació infantil i xocolatada per a tots els infants que hi participin. L’any passat es van servir dins a 900 racions de xocolata.

Els actes de Carnaval es tancaran el dimecres, 14 de febrer amb l’Enterrament de S.M Carnestoltes. La sortida de la comitiva engegarà a les 19h, des de la plaça de la Vila. El recorregut, que serà amenitzat pels timbalers de l'Agrupació de Balls Populars, seguirà pel passeig Narcís Bardají, àngels Guimerà, plaça de la Font, carrer Sant Antoni, passeig Vilanova, carrer de Gallifa, carrer Nou i fins arribar a la plaça del Mercat, on hi haurà la tradicional sardinada popular. L'organització preveu servir uns 20 quilos de sardines, ha explicat Montse Peña.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles