Cubelles reforçarà el dispositiu de seguretat per Carnaval

9 de febrer de 2018


La Policia Local recorda que es retiraran els vehicles estacionats en els carrers per on passin les carrosses de la Rua de dissabte. La senyalització col·locada aquesta setmana alerta al veïnatge en quins llocs no poden deixar els seus vehicles

Logo Policia Local Cubelles

Cubelles reforçarà el dispositiu de seguretat per Carnaval. La Policia Local de Cubelles s'ha reunit amb la Regidoria de Cultura per posar en comú els detalls de l’operatiu de les festes de Carnaval, segons ha explicat l'inspector de la Policia Local, Daniel Guillem.

 

El dispositiu policial vetllarà per la seguretat dels actes, sobretot, dels que generen un increment de públic. Un dels actes més multitudinaris és la Rua d'aquest dissabte a la nit en la qual hi haurà la participació de 39 comparses de Carnaval entre grups i carrosses, a més de la carrossa d’en Carnestoltes. El dispositiu de seguretat de Carnaval comptarà amb efectius reforçats amb la col·laboració del Grup de Riscos Cubelles i la contractació de seguretat externa.

 

La Policia Local ha col·locat senyalització informant dels talls de trànsit i de la prohibició d’estacionament dels carrers per on passa la Rua de dissabte nit. Daniel Guillem, inspector de la Policia Local n'ha informat en una entrevista a Ràdio Cubelles.

La Policia Local també pilotarà la Rua i vetllarà per la seguretat i el bon funcionament de la Rua amb el suport del grup de Riscos Cubelles i dels efectius contractats d'una empressa de seguretat privada.

El Carnaval de Cubelles destaca per ser familiar i tranquil. Així mateix ho ha destacat Daniel Guillem.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles