La Rua de Carnaval de dissabte és l’acte central a Cubelles

9 de febrer de 2018


Una quarantena de grups i carrosses desfilaran pels carrers del centre del municipi

Cartell Carnaval de Cubelles 2018

La Rua del Carnaval de Cubelles comptarà amb 39 grups de comparses entre grups i carrosses. La cercavila començarà a partir de les 19h des de la rambla Pau Casals. Després de fer recorregut per diferents carrers de la Vila acabarà a la plaça del Mercat.

 

La carrossa del Rei Carnestoltes, que enguany anirà a càrrec de l’Aliança, tancarà la Rua del Carnaval de dissabte. L’organització preveu més de 3000 persones a la Rua de dissabte entre els participants i el públic que hi assisteixi.

 

És tal l'interés que hi ha per participar a la Rua del Carnaval de dissabte que l’organització ha hagut de limitar la participació de grups i carrosses a 39 inscrit, a més de la carrossa del Rei d’en Carnestoltes. Enguany, han quedat 13 grups en llista d’espera, ha destacat Montse Gelabert.

L'organització del Carnaval ha anunciat alguns canvis en les actuacions musicals del ball de Carnaval que tindrà lloc, un cop finalitzi la Rua del Carnaval. Es manté l’orquestra Girasol però hi ha hagut un canvi de DJ. No hi haurà el DJ Guezzsound que serà substituït per Ferry Lip. Montse Gelabert, és la tècnica de Cultura de l’Ajuntament.

Des de l'organització s'informa que hi haurà servei de bar i una zona de taules perquè la gent que vulgui pugui seure. També els grups que vulguin podran entrar dins la plaça del Mercat perquè amenitzin l’ambient fins que no comença el ball de Carnaval


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles