El Mes del Xató es presenta com una oportunitat per donar a conèixer l'oferta gastronòmica de Cubelles i Cunit

31 de gener de 2018


La campanya comptarà en la seva tercera edició amb 18 restaurants diferents tant de Cubelles com de Cunit.

MES XATO 3

Restauradors participants al Mes del Xató mostren el cartell d'aquest any

 

El Mes del Xató torna aquesta setmana com una oportunitat per donar a conèixer la gastronomia local de Cubelles i Cunit. A partir d’aquest dijous dia 1 i fins el 28 de febrer s’oferiran menús protagonitzats pel xató amb preus entre 14 i 20 euros que es podran degustar tant entresetmana com els caps de setamana segons cada restaurant.

 

És una campanya que ja fa tres anys que es repeteix i que ha rebut una bona resposta tant dels restaurants com dels clients. El regidor de turisme de Cubelles, Raül Mudarra, ha recordat les dades de l’última edició i ha confiat que es mantindrà la línia.

 

Per la seva banda, el regidor de turisme de Cunit, Jaume Casañas, ha valorat la col·laboració dels dos municipis per fer visible el Penedès Marítim i un dels seus plats històrics.

 

Per part dels restaurants, Manel Talavera de Cal Tala ha reconegut que els establiments van rebre la proposta amb il·lusió ara fa tres anys i la campanya els serveix per atraure gent d’altres comarques.

 

En la presentació celebrada aquest dimarts, els ajuntaments de Cubelles i Cunit també han lliurat els quatre guardons del Mes del xató de l’any passat segons les votacions dels comensals. Els participants han premiat el millor xató de Cubelles, el millor de Cunit, el millor xató del Penedès Marítim i el millor menú.

 

El Mes del xató està previst que s’engegui aquesta mateixa setmana amb 18 restaurants diferents tant de Cubelles com de Cunit. Concretament en l’edició d’aquest any han anunciat la seva participació els restaurants El Peixet, la Salseta, el Racó d’en Pinilla, l’Armengol, la Font, l’Hostal del Foix, el Gourmet de la leña, el The Mar Cristina, el Kbe Kbo, la Flamita, la llar d’en Katxi, el Cal Tala i el Fermin’s. De Cunit hi haurà cinc establiments que són el Ronsito, el Bar Travesas Casa Carmiña, el Rodaví, l’Asador i la Braseria Sa Cova. Els establiments rebran un adhesiu per enganxar a l'entrada que acredita la seva participació a la campanya. També lliuraran una enquesta de valoració del menú del xató a tots els clients. Els qui omplin l'enquesta entraran en el sorteig de sopars per a dues persones.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles