Les oficines de turisme han atès més de 8.000 usuaris el 2017

26 de gener de 2018


La xifra frega les 10.000 persones si se sumen els visitants de l’exposició del pallasso Charlie Rivel. El perfil dels usuaris és de proximitat ja que aproximadament el 80% són catalans o provenen directament de Cubelles o de la comarca.

 

En total, durant l’any 2017 han visitat les oficines de turisme, tant l’oficina de turisme ubicada al castell que està oberta durant tot l’any com el punt d’atenció turística de la platja un total de 8.100 persones. Tenint en compte els grups i actes de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel la xifra és de 9.931 persones ateses entre el servei de l’exposició i turisme. El canal principal és el presencial amb un percentatge d’un 84,19%. El 14,69% són consultes telefòniques i l’ 1,12% són consultes a traves del correu electrònic. 8979 Consultes. Les consultes més freqüents són les consultes sobre festes i activitats, informació general i informació turística del municipi. Cubelles és un municipi amb un gran nombre de turistes de segona residència que venen a passar els caps de setmana, uns dies o les vacances al municipi i es tracta també d’un turisme molt familiar.

 

Segons les dades recollides la procedència majoritària dels visitants és de nacionalitat catalana. Cal destacar que un 38,57% dels visitants són de proximitat, de Cubelles o de la mateixa comarca. Pel que fa als visitants i turistes de les diferents comarques de Catalunya el percentatge seria d’un 41,94%, en aquest cas la gran majoria dels turistes són de Barcelona i l’àrea metropolitana.

 

Si ens fixem en les dades de turisme internacional atés durant el 2017, un 4% provenien d'altres punts de l'estat espanyol i més d'un 15% han estat turistes de fora de l'estat. En aquest últim cas, la gran majoria han estat visitants de l'estat francés, un 7,46%, seguit de turistes procedents d’Alemanya 1,31%, del Regne Unit, un 1.26%, de Rússia, un 0.74% i dels Països Baixos, un 0.73%, entre d’altres països.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles