El govern treballa per aprovar el pressupost 2018 al febrer

24 de gener de 2018


La Relació de Llocs de Treball i la inclusió dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius serien els principals motius de l'endarreriment.

Audiència Pública pressupost 2017

Imatge: Última audiència pública de pressupostos (2016)

 

El regidor d'Hisenda, Raül Mudarra, vol presentar la seva proposta als grups de l'oposició tan aviat com sigui possible. En aquesta línia treballa el govern d'UC11-RCat, ERC, CiU, ICV i el regidor JM Écija i l'equip tècnic de l'Ajuntament. L'objectiu és tenir el pressupost 2018 llest per poder presentar-lo en una audiència pública d'aquí poques setmanes i aprovar-lo en el mes de febrer.

 

Raül Mudarra, regidor d'Hisenda:

 

Més enllà d'aquesta intenció de terminis, el regidor d'Hisenda, Raül Mudarra no ha revelat encara quines seran les inversions o les novetats incloses en els propers pressupostos. Sí que en declaracions a Ràdio Cubelles, Raül Mudarra ha admès que hi ha aspectes de la Relació de Llocs de Treball que han endarrerit el calendari desitjat. La regidoria d'hisenda també ha esperat la conclusió dels pressupostos participatius per poder definir millor en el pressupost el finançament dels projectes guanyadors.

 

Declaracions del regidor d'Hisenda, Raül Mudarra:


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles