El regidor d’Hisenda respon que la revisió del cadastre es va autoritzar l’any 2015

23 de gener de 2018


Guanyem ha acusat el govern d’haver mentit sobre l’apujada d’impostos aquest 2018. Des de la regidoria d’Hisenda, Raül Mudarra ha recordat que la revisió del cadastre es va demanar el 2015 i a partir d’aquí els augments han vingut per ordre de l’estat.

Resultat d'imatges de Raül MUdarra Cubelles

Entrevista a Raül Mudarra, regidor d'Hisenda (cliqueu sobre l'enllaç)

 

 

El regidor d’Hisenda Raül Mudarra ha respost al comunicat de Guanyem Cubelles que ha acusat el govern d’haver mentit sobre l’apujada d’impostos aquest 2018. Al regidor Mudarra li ha sobtat que es titlli a un govern de mentider a través d’un comunicat que "diu mitges veritats i que oculta part de la informació", segons Mudarra.

En referència a l’actuació dels valors cadastrals el regidor d'Hisenda ha volgut aclarir que no és cert el que diu Guanyem que el govern de Cubelles demanès abans de maig de 2017 a la Direcció General del Cadastre (departament vinculat al Ministeri d'Hisenda) una actualització dels valors cadastrals. Aquesta decisió, ha dit Mudarra es va prendre al 2015, ara fa dos anys. "Això, no és cap novetat", insisteix el regidor d'Hisenda que assegura "que no hi ha res a amagar". De fet, ha dit "tota aquesta informació l’ha tinguda el regidor de Guanyem en les últimes aprovacions dels pressupostos municipals.

Pel que fa als impostos municipals, referent a l’IBI el regidor ha volgut aclarir perquè el govern al 2015 proposa actualitzar els valors cadastrals. També ha explicat que aquesta actualització no depén del govern sinó de la Direcció General del Cadastre de l'Estat.

El regidor d’Hisenda també ha demanat al regidor Dani Pérez de Guanyem Cubelles que doni la informació sencera quan diu que Cubelles té el gravamen de l’IBI més alt de la comarca. En aquest sentit, Mudarra ha aclarit que la base imposable és la més baixa del Garraf i que els rebuts de l’IBI estan per sota de la mitjana del Garraf.

Finalment, el regidor ha respost a la petició de Guanyem Cubelles de posar en marxa un Pla de Subvencions Progressives als impostos. El regidor d'Hisenda s’ha mostrat obert a parlar amb el regidor de Guanyem Cubelles, Dani Pérez perquè li concreti la seva proposta.

L’entrevista integra amb el regidor Raül Mudarra es pot recuperar a l’espai radio a la carta a través del web www.radiocubelles.cat.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles