Avui és l'últim dia per votar els pressupostos participatius

16 de desembre de 2017


La ciutadania de Cubelles pot escollir fins aquest dilluns 18 de desembre, com es gestionen 150.000€ dels propers pressupostos durant l'exercici 2018

Votació pressupostos participatius

 

La ciutadania de Cubelles pot escollir fins aquest dilluns 18 de desembre, com es gestionen 150.000€ dels propers pressupostos durant l'exercici 2018. En total, es posen a votació un total de 21 propostes, després d'haver fusionat les que superaven l'import màxim de 150.000€, les que no corresponien a capítol d'inversió o les que no es podien incloure per manca de competència municipal. Així mateix, s'han fusionat propostes que demanaven el mateix i s'ha incorporat la primera de les presentades. Raül Mudarra, és el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament.

La votació als pressupostos participatius es pot fer presencialment o bé de forma telemàtica. Físicament, a l'Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) ubicada al Centre Social, de dilluns a divendres de 9.00 h. a 14.30 h. i els dijous de 17.00 h. a 19.30 h., i al punt d'informació ubicat al mateix Centre Social durant la Fira de Nadal, de 10.00 h. a 13.00h. Per poder exercir el vot s'ha d'estar empadronat a Cubelles a data 1 de desembre i portar el DNI, NIE o passaport. Cada persona pot escollir un màxim de cinc propostes d'entre les 21 que han superat la valoració tècnica. Així mateix, l'Ajuntament de Cubelles també ha habilitat un sistema de votació on line a través de la web www.pressupostosparticipatiuscubelles.cat. En aquest cas cal introduir el DNI o NIE i escollir un màxim de cinc propostes en una única votació.

El regidor d'Hisenda, Raül Mudarra ha explicat que hi haurà una sessió de retorn cap a la ciutadania que tindrà lloc l’11 de gener a les 18h al Centre Social. Allí es donarà a conèixer el resultat d'aquestes votacions

Aquests dies el govern treballa per tancar la proposta de pressupost del 2018 que  el govern presentarà a la resta de grups polítics.  El govern preveu aprovar el pressupost del 2018 dins del mes de gener de 2018.  El regidor d'Hisenda, Raül Mudarra, en una entrevista a Ràdio Cubelles, ha explicat la situació econòmica de l'Ajuntament i en quin punt estan les converses sobre el pressupost 2018.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles