Les entitats solidàries del municipi també seran presents a la Fira de Nadal

16 de desembre de 2017


Les accions passen per la recollida d'aliments, la venda d'articles solidaris i la recollida de joguines, entre d'altres

Mostra la imatge al Twitter

Moltes i molt variades són les entitats i associacions que participen aquest cap de setmana a la 9a Fira de Nadal de Cubelles; i entre elles, algunes de les més actives dins l’àmbit solidari.

 

Durant tota la Fira Cubelles Som Tots recollirà aliments a l’estand número 6 del carrer Major. També l’associació Candelas recollirà fons mitjançant la venda d’articles al mateix carrer. I de nou Cubelles Som Tots, en aquest cas amb l’Associació Amar, seran a la plaça del Mercat de les deu del matí a les tres de la tarda, recollint joguines.

           

Un altra de les associacions, de recent creació, que serà present a la Fira serà l’animalista Gats de Carrer Cubelles que posaran a la venda tota una col·lecció de productes propis per tal de recaptar fons pels gats abandonats del municipi. Marta Tapiolas, sòcia de l’entitat, ens dóna més dades sobre el què posaran a la venda. Marta Tapioles de Gats de Carrer Cubelles en una entrevista a Ràdio Cubelles.

La 9a Fira de Nadal de Cubelles romandrà oberta dissabte, de les 10 del matí a les 9 del vespre; i  el diumenge de les 10 del matí a les 8 de la tarda. Podeu consultar tota la programació al web de l’Ajuntament cubelles.cat


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles