El Juguem Net dedica un especial a la Primera Nit de l'Esport de Cubelles

13 de desembre de 2017


La primera gala va comptar amb la presència de més de 300 persones vinculades a l'esport local

Nit de l'esport 2017

Recupera l'especial Juguem Net dedicat a la Nit de l'Esport (cliqueu sobre l'enllaç)

El programa esportiu de Ràdio Cubelles, el Juguem Net ha dedicat aquesta setmana un especial a la Nit d'Esports, celebrada el passat 1 de desembre. La primera edició ha premiat als esportistes i equips que van assolir l'èxit, la passada temporada. La primera Nit de l'Esport també va voler reconèixer la feina que realitzen les entitats esportives que formen part del Consell Esportiu Municipal pel seu treball diari i pel foment d'hàbits saludables com és la pràctica de l'esport.

 

A la part final de la gala es van lliurar uns reconeixements a persones referents a proposta de les mateixes entitats. El regidor d'Esports i l'alcaldessa de Cubelles van lliurar tots els reconeixements en un acte on es va poder gaudir d'una exhibició de poomsae taekwondo que va anar a càrrec d'un dels guardonats; Albert Álvarez i la seva companya Patricia Rubio.

 

Un altre dels moments especials va ser el missatge de l'Edu Expósito, el primer jugador de futbol cubellenc que ha debutat a primera divisió. El jugador del R.C. Deportivo de la Corunya, va encoratjar als més joves a seguir practicant esports. El futbolista també va rebre un reconeixement per part de la Nit de l'Esport.

 

Llistat dels premiats

La Regidoria d'Esports va reconèixer els títols esportius dels equips prebenjamí i benjamí del Club Futbol Cubelles; l'infantil i el sènior del Club Bàsquet Cubelles; l'infantil i l'amateur del Club Futbol Sala Cubelles; i de l'infantil del Club Tennis Cubelles.

 

Pel que fa als esportistes individuals, va rebre el premi de la Nit de l'Esport l'Aina Olalla (Club Tennis Cubelles); Nati Gyergyai, Bruna Uche, Mar Soto i Andrea Zurro (Club Patinatge Artístic Cubelles); Nacho Montells i Gemma Obach (Club Marítim Cubelles); José Miguel Folk i Daniel Vàsquez (Club TKD Cubelles).

 

En la categoria d'esportistes d’elit, el més ovacionat de la nit va ser el campió estatal en eslàlom en cadira de rodes, Christian Martínez. Amb ell van rebre premi els germans Carlota i Raúl López (wakeboard); els pilots Marc Fontanals (motocròs), Aitor Campamà (enduro) i Laura Díaz (rallies); els genets Diego Caccin i Glòria Gyergyai (hípica); la ballarina Rosa Carné (balls de saló); i Albert Àlvarez (poomsae taekwondo).

 

En aquesta primera edició, la Regidoria d'Esports va proposar a les entitats esportives del Consell Municipal de l'Esport que proposessin candidats a rebre un premi com a referent de l'entitat.

 

L'entitat atlètica Activa't va proposar al seu primer president i fundador, Josep Fonoll, que encara avui segueix col·laborant en l'organització de les curses de muntanya que se celebren al nostre municipi.  El Club Tennis Cubelles va reconèixer la tasca dins de l'entitat de la jugadora i entrenadora, Lidia Beltrán, com a la persona que porta una trajectòria més llarga vinculada a l'entitat de la raqueta compaginant-ho també amb el patí a vela, representant al Club Marítim Cubelles. Precisament, aquesta entitat marítima va premiar la trajectòria, nacional i internacional durant més d'una dècada, de la regatista Gemma Obach.

 

Per la seva banda, la tresorera del Club Patinatge Artístic Cubelles, Marta Fonoll, va ser l'escollida de la seva entitat per homenatjar a totes aquelles persones que, sense saltar a la pista i defensar els colors, fan que els esportistes aconsegueixin els seus èxits esportius.

 

El Club Futbol Cubelles, que enguany commemoren els 50 anys de la seva creació, van premiar a Josep Serra, un dels històrics entrenadors, amb més de 40 anys de dedicació a l'entitat en la qual han passat centenars de jugadors i jugadores.

 

Un altre històric guardonat va ser Lluís Pineda, un altre referent del món del futbol i el tennis taula local des de la directiva del Club Esportiu Cubelles, del qual fou president i encara avui hi segueix vinculat, a més de ser el primer alcalde de la democràcia i regidor d'Esports en diverses etapes.

 

El darrer premi va ser en memòria del primer president del Club Bàsquet Cubelles, Manuel Lora. El també històric mestre de l'escola Charlie Rivel, que va morir l'any 2013, va estar al capdavant de l'entitat basquetbolista, que acaba de complir 25 anys. La seva vídua, Mercè Ordaz, acompanyada dels fills i nets van ser els encarregats de tancar una emotiva gala que tindrà continuïtat, tal i com va anunciar l'Alcaldessa Rosa Fonoll.

 

 

Pots tornar a veure la gala de la Primera Nit de l'Esport a Canal Blau.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles