Cubelles celebrarà del 20 al 26 de novembre la Setmana del Consum Responsable

14 de novembre de 2017


L’Ajuntament ha programat diverses activitats per conscienciar la ciutadania dels valors positius del consum responsable.

Setmana consum responsable

 

Entrevista a Imma Laborda, tècnica de Turisme i Mercat de l'Ajuntament de Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Les activitats de la Setmana del Consum Responsable passen per tallers a les escoles, la identificació de les parades del mercat setmanal de divendres i dels seus productes autòctons amb el distintiu Origen Garraf. A banda, d’un taller familiar de cuina de proximitat i d’una altra activitat que passa per la descoberta de la flora i la fauna de la desembocadura del riu Foix.

 

La Setmana començarà dilluns amb els tallers a les escoles. Els infants de P5 participaran del  taller “Oh, la joguina no juga!!. Mentre que els de 5è  faran un altre taller “De l’escola al centre comercial”. També hi haurà una xerrada d’economia domèstica adreçada a les famílies organitzada per l’AMPA de l’escola Charlie Rivel. Es tracten de tallers que tenen el suport de tècnics de la Diputació. La tècnica de Turisme i Mercat de l'Ajuntament, Imma Laborda ha explicat com es desenvolupa.

 

El taller familiar Master Chef responsable passa perquè els participants aprenguin a cuinar amb productes de proximitat de manera responsable. S’utilitzaran productes Origen Garraf i del territori, tot aprenent els valors de la sostenibilitat, el reaprofitament i el consum.  L’activitat es farà dissabte, 25 de novembre, al llarg del matí, al costat de l’Oficina de Turisme de la Platja.

 

També s’aprofitarà la Setmana de Consum Responsable per identificar divendres que ve el mercat setmanal de Cubelles amb el distintiu Origen Garraf. La Setmana del Consum Responsable es tancarà el diumenge, 26 de novembre amb l’activitats de descoberta del Foix de la mà d’un guia expert que mostrarà la flora i la fauna de la desembocadura del riu. El punt de trobada serà l’Oficina de Turisme de la Platja, a partir de les 11h.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles