El Centre Social serà l’únic local públic on es podran fer actes de campanya electoral

13 de novembre de 2017


De cara a les eleccions dictades pel 21 de desembre, l’Ajuntament de Cubelles ha facilitat ja a la junta electoral el llistat d’indrets del poble on els partits podran demanar fer actes de campanya.

 

El Centre Social serà l’únic local públic on es podran fer actes de campanya. De cara a les eleccions dictades pel 21 de desembre, l’Ajuntament de Cubelles ha facilitat ja a la junta electoral el llistat d’indrets del poble on els partits podran demanar fer actes de campanya. Pel què fa als locals públics, l’únic disponible serà el Centre Social, concretament la sala d’exposicions i la sala de reunions. En els dos casos es podran fer actes de campanya de dilluns a divendres de les cinc de la tarda a dos quarts de deu del vespre i els dissabtes de les deu del matí a l’una del migdia.

 

Pel que fa als espais públics a l’aire lliure la llista d’indrets autoritzats per a la campanya electoral són diversos i inclou pràcticament totes les places que hi ha a Cubelles. És el cas de la plaça del mercat, la del castell, la plaça de la vila, la de la font, la Jaume Balmes, el parc del prat, els jardins del polígon, la plaça del mar, la plaça de Pere Quart, entre d’altres. El llista no inclou, per exemple, fer campanya al passeig marítim o al passeig de Vilanova.

 

La campanya electoral dels comicis imposats per l’Estat Espanyol arrencarà en festiu, concretament el 8 de desembre.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles