El C.F. Cubelles supera còmodament a la Pobla de Claramunt per 1 a 4 i se cita dissabte al derbi imbatut

13 de novembre de 2017

El femení del C.P. Cubelles goleja a domicili a l'Espluga i suma la seva primera victòria de la temporada en un partit avançat

El C.F. Cubelles va superar a la Pobla de Claramunt en un partit on tot i dominar el marcador durant tot el partit, va patir uns minuts a la segona part just després que els locals reduïssin distàncies. Els blaus però van aconseguir recuperar el control amb l'1 a 3 i fins i tot van poder arrodonir la victòria.
Els de Xavier Vilagut arribaran al derbi de dissabte davant de la Joventut Ribetana havent sumat tots els punts i amb l'objectiu de tornar a donar un cop d'autoritat mantenint la imbatibilitat.

L'equip femení del C.P. Cubelles va golejar a domicili al Casal l'Espluga en partit avançat de la propera jornada per 0 gols a 7. Sumant així la primera victòria de la temporada.

Futbol

Tercera Catalana Gr 12

CF POBLA DE CLARAMUNT - C.F. CUBELLES                                          1-4

ENLLAÇ A LA CLASSIFICACIÓ

Bàsquet

Territorial Gr 4

B.M. VILADECANS B - TALLER GONZALEZ CB CUBELLES                  59-68

2A Catalana

CBSAPS - BAR LA NENA CB CUBELLES                                            68-62