Una excursió per l’entorn de Cubelles serà una de les activitats destacades de la castanyada a l’Institut Les Vinyes

24 d'octubre de 2017


L'alumnat de primer cicle de l'ESO participaran d'una caminada al pantà del Foix en col·laboració de l'entitat Fauna de Cubelles. Mentre que els de segon cicle de l'ESO visitaran l'Ermita de la Trinitat, situada al parc Natural del Garraf

Institut Les Vinyes (imatge web) 2017

 

L’institut Les Vinyes té a punt les activitats per celebrar el 31 d'octubre la seva Castanyada. D'una banda, l'alumnat de primer cicle de l'ESO (1r i 2n) faran una excursió a peu des de l'Institut fins el Pantà del Foix. L'objectiu de l'activitat és viure una jornada lúdica, esportiva i de coneixement del medi natural. Els acompanyaran membres de l'associació cubellenca Fauna Cubelles, els quals faran de guia i acompanyaran aquesta caminada amb explicacions sobre la flora, fauna i restes arquitectòniques que es troben pel camí. Un cop arribin a la presa del pantà, l'alumnat realitzarà unes activitats que des de la matèria de tecnologia s'han programat en referència al funcionament i usos per obtenir energia hidràulica. La tornada la faran en autocar.

 

Per la seva banda,  l'alumnat de segon cicle de l'ESO (3r i 4t) es desplaçaran en tren fins a Sitges i d'allà iniciaran una excursió a peu en direcció a l'Ermita de la Trinitat, situada al parc Natural del Garraf. L'ermita data de finals del S.XVIII, té una situació admirable i durant el camí l'alumnat podrà gaudir d'una àmplia panoràmica de la costa. L'objectiu d'aquesta  activitat és també viure una jornada lúdica, esportiva i de coneixement del medi natural. Les dues activitats estan subvencionades per l'AMPA. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles