El Centre Violeta acollirà una sessió informativa sobre el programa “Entre dones fem xarxa”, aquest dijous

26 d'octubre de 2017


A partir de les 17:30h, les dues formadores, la Cristina Pérez i la Charo Hesse de Niu de Projectes explicaran dos itineraris orientats a dones en situació de vulnerabilitat, atur o necessitats de creixement i enfortiment personal i professional

itinerari professional.personal entre dones

 

Entrevista a Cristina Pérez de Niu de Projectes (cliqueu sobre l'enllaç)

 

El Centre Violeta acull aquest dijous 26 d’octubre una sessió informativa de l’última fase del programa Entre Dones Fem Xarxa. Serà a partir de les 17:30h. La xerrada informativa serà conduïda per la Cristina Pérez i la Charo Hesse de Niu de Projectes. Les dues formadores seran les encarregades d'explicar la proposta formativa que conté dos itineraris diferenciats: el personal i el professional.  L’objectiu de tot plegat és donar a conèixer els continguts d’aquests dos itineraris perquè les persones interessades puguin triar entre fer tot l'itinerari o bé les sessions que més s'adaptin a les seves necessitats. La pre-inscripció, que té places limitades, començarà la mateixa tarda.

 

D'aquesta manera, seguint el programa Entre Dones renovat, s'inicia la última fase del programa sota el nom "Calaix d'eines" amb aquests dos itineraris més especialitzats i orientats per a dones en situació de vulnerabilitat, atur o necessitats de creixement i enfortiment personal i professional. 

 

Així, els propers mesos de novembre, desembre i gener reprenem el programa ”Entre dones fem Xarxa”, un projecte de creixement i enfortiment personal i professional, un espai d'intercanvi d'experiències i aprenentatge compartit. La finalitat d'aquesta última fase és desenvolupar dos itineraris diferenciats; el personal i el professional per aprofundir depenent dels interessos detectats en les passades sessions.

 

El projecte Entre Dones és un espai d'intercanvi d'experiències i aprenentatge compartit.

 

Itinerari Professional: Es tractaran temes com la comunicació efectiva per la recerca de feina, com deixar de ser invisible al mercat laboral, pla estratègic i acció, treball en equip i coaching professional i laboral. El programa s'impartirà en fórmula de càpsules/temes. Les persones interessades es poden apuntar a tot l'itinerai o només a les sessions del tema que vulguin reforçar i potenciar.

 

Dates: Dilluns tardes de 17.30h a 19.30h

 

Octubre: dia 30

Novembre: dies 6-13-20-27

Desembre: dies 4-11-18-20

Gener: dies 8-15-22-29

 

Itinerari Personal: Aprofundiment en la pràctica del mindfulness i l'acceptació, aprendre de les emocions per sentir-se bé, la memòria del cos: consciència, Life coaching breu en habilitats bàsiques del dia a dia i l'apropament del poder transformador de l'art-teràpia. Com en el itinerari professional també podeu fer tot l'itinerari o només el temari que més els interessi.

 

Dates: Dimecres tardes de 17.30h a 19.30h

 

Novembre: dies 8-15-22-29

Desembre: dies 13-20

Gener: 10-17-24-31

 

Inscripcions a igualtat@cubelles.cat o telf 93 895 14 06 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles