Les escoles ja preparen la celebració de la Castanyada

23 d'octubre de 2017


Sortides, panellets, contes, danses i castanyes són alguns dels ingredients d'aquesta festa

Font: twitter @Charlie_Rivel 

 

Un curs més arriba la tardor a les escoles i amb ella la castanyada. Una festa que es celebra amb sortides, panellets, contes, danses i castanyes. Altres ingredients que no acostumen a faltar són també els berenars, la decoració d'arbres de la tardor o la visita de la castanyera. També el mateix alumnat es disfressa de castanyeres i castanyers.

 

Al costat de les castanyes, els moniatos i els panellets de tota la vida també els infants decoren el centre amb carabasses decorades per a una celebració paral·lela del Halloween. Per acabar d’arrodonir el dia, també les escoles organitzen túnels de terror per als més valents. És el cas, per exemple de l'escola Mar i Cel.

 

A través del programa tertúlies educatives de Ràdio Cubelles, la Mar Aldea, la Sara Lorente i el Miguel Àngel Bautista de 5è B de l'escola Mar i Cel de Cubelles expliquem com celebren aquesta festa tant a l’escola com a casa.

Tertúlia educativa Mar i Cel 20-10-17 sobre l'amistat i la Castanyada (cliqueu sobre l'enllaç)

També la Lucia Laguna, la Zoé Decke, l'Andrés Molinad i l'Iker Aranda de 5è A de l'escola Charlie Rivel de Cubelles parlen d'aquesta festivitat.

Tertúlia educativa Charlie Rivel de 20-10-17 sobre la Castanyada i l'amistat (cliqueu sobre l'enllaç)

Finalment, la Sara Kiniakakis, la Sheila Garcia, i la Natàlia Del Chicca de 5è B de l'escola Vora del Mar de Cubelles també expliquem com celebren el 31 d'octubre.

Tertúlia educativa Vora del Mar de 28-10-17 sobre l'amistat i la Castanyada (cliqueu sobre l'enllaç)

D’aquesta manera, les escoles es preparen per celebrar les seves festes de la Castanyada i Halloween el 31 d’octubre,


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles