El govern confia que la biblioteca sigui una realitat el 2019

18 de setembre de 2017


El pressupost actual és de 2.900.000 euros després que s’hagin reduït les dimensions. L’estalvi serà d’aproximadament 700.000 euros en comparació amb el projecte original que es va presentar l’any 2012

 

El govern confia que la biblioteca sigui una realitat el 2019. El pressupost actual és de 2.900.000 euros després que s’hagin reduït les dimensions. L’estalvi serà d’aproximadament 700.000 euros en comparació amb el projecte original que es va presentar l’any 2012. Amb aproximadament 1.400 metres quadrats, l’equipament tindrà les característiques per entrar a la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un equipament cultural bàsic i obligatori segons el pla d’equipaments culturals de la Generalitat. En aquest sentit, per tal de finançar les obres, el govern espera comptar amb ajudes tant de la Diputació de Barcelona com de la Generalitat, a banda de posar-hi recursos propis.

 

L’alcaldessa Rosa Fonoll admet que és una inversió important però també considera que es tracta d’un projecte de poble compartit per tothom, més enllà del govern.

 

Rosa Fonoll (alcaldessa de Cubelles)

 

L’alcaldessa Rosa Fonoll ha apuntat que el termini que es marca el govern per tenir la biblioteca enllestida és el 2019.

Rosa Fonoll (alcaldessa de Cubelles)

 

 

Per la seva banda, l’arquitecta de l’equip redactor del projecte, ha explicat aquest dijous tots els detalls de com quedarà l’equipament un cop construït. En aquest sentit, Glòria Piferrer ha destacat la ubicació.

 

Glòria Piferrer (arquitecta de l'equip redactor)

 

El proper ple municipal votarà si aprova el projecte modificat per la biblioteca nova dimarts de la setmana que ve. L’objectiu del govern és aconseguir que les obres puguin quedar adjudicades abans d’acabar aquest any 2017.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles