Arriba l’últim cap de setmana de la Setmana Cultural

28 d'abril de 2017


El Concurs de Pintura Ràpida portarà el nom d’Anselm Cabús per primera vegada. També hi haurà concerts, portes obertes al museu i trobada de puntaires.

Banner Setmana cultural 2017

 

Arriba l’últim cap de setmana de la Setmana Cultural. El concurs de pintura ràpida portarà el nom d’Anselm Cabús per primera vegada. També hi haurà concerts, portes obertes al museu i trobada de puntaires.

 

Dissabte, 29 d'abril

Aquest dissabte, a les 11 del matí començarà la jornada de portes obertes a l’Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel. La jornada inclourà tallers infantils dedicats al món del circ i a la història del castell.

 

A dos quarts de dotze del migdia, el pati de ponent del Castell acollirà l’estrena de l’obra de titelles: "Charlie i el Fantasma del Castell". Una representació que anirà a càrrec del Guinyol Didó. Quan s’acabi l’actuació, la companyia farà la donació del titella Charlie Rivel a l’Exposició Permanent del pallasso.

 

foto de Mònica Fuster.

 

A partir de les quatre de la tarda a la plaça del Mercat hi haurà una exhibició dels alumnes de l’acadèmia de ball Fame. I a partir de les cinc de la tarda començarà l’itinerari didàctic del Castell de Cubelles. Les places per participar-hi ja estan totes plenes. I a partir de les nou del vespre, a la plaça del Centre Social, serà el torn del concert de Latin Panas, el Muy Stone, organitzat pel Cubell.

 

Diumenge, 30 d'abril

Aquest diumenge a partir de les vuit del matí i fins al migdia, els carrers de la vila acolliran el 10è concurs de pintura ràpida que per primera vegada portarà el nom d’Anselm Cabús, d’aquesta manera es vol retre homenatge cada any a l’artista cubellenc mort fa poc.

 

A partir de les deu del matí, el carrer Major s’omplirà de coixins i de boixets en la 19a Trobada de Puntaires i de Patcwork. També hi haurà estands de productes artesanalls, llibres i trobada de col·leccionistes de plaques de cava.

 

Paral·lelament, a partir de les 10h fins les dues del migdia, també hi haurà la segona Jornada de Portes Obertes a l’Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel. L’espai oferirà activitats i tallers infantils.

 

A les 12 del migdia d’aquest diumenge serà el torn de la cercavila de Balls Blancs de l’Agrupació de Balls Populars. El recorregut passarà pel passeig de Narcís Bardají, el carrer d’Àngel Guimerà, la plaça de la Font, el carrer de Jacint Verdaguer, el carrer Nou, el carrer de Colom i la plaça de Santa Maria fins el carrer d’Anselm Clavé. Al final es farà una ballada a la plaça de la vila. I aquest diumenge a la tarda, a partir de les 18h començarà el Festival de Can Coral del Cor l’Espiga.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles