Renovació de serveis a les platges de Cubelles aquest estiu

26 d'abril de 2017


L’Ajuntament treu a concurs els xiringuitos, el lloguer de patins d’aigua, caiacs i pàdel surf així com la instal·lació d’un parc aquàtic a la platja de la Mota. Les licitacions tenen un termini de 4 anys i les propostes es poden presentar fins el 3 de maig.

Exemple de parc aquàtic

Exemple de parc aquàtic que es podria instal·lar a la platja de la Mota de Cubelles

 

El tècnic de l'àrea de desenvolupament, Marc Balanza, explica més detalls d'aquests serveis a l'espai del Penedès Marítim a Ràdio Cubelles (enllaç a la ràdio a la carta) 

 

 

L'Ajuntament té la intenció que augmentin els serveis que s'ofereixen a les platges i que, per tant, augmenti també el seu atractiu. En aquest sentit, d'una banda ja han vençut els terminis dels xiringuitos, i de l'altra, l'Ajuntament aprofita per treure a concurs públic serveis nous al municipi com un parc aquàtic, entre d'altres.

 

En total s’ofereixen tres guinguetes, que anirien ubicades a la platja de la Mota, davant l’Av. del Prat, pl. Pere Quart i entre els carrers de l’Alguer i de Josep Pla. Els tres xiringuitos tenen una superfície màxima de 20m2, amb un màxim de 100m2 de terrassa, han d’incloure un lavabo adaptat a persones amb mobilitat reduïda i tenen un preu de sortida que ronda els 1.800€ anuals. El model de guingueta ha de ser el quiosc Habana, amb unes característiques de disseny i colors determinats per l’Ajuntament. Pel que fa als quioscos de gelats, se’n preveuen dos ajustats als paràmetres establerts a la normativa vigent de Costes. Poden tenir terrassa i estaran ubicats al Pg. Marítim, un davant de l’Oficina de Turisme i l’altre al davant del Club Marítim Cubelles, i el preu de sortida és d’uns 180€. Igualment, el passeig marítim també podrà acollir un quiosc de iogurts, de dimensions més reduïdes que els de gelats.

 

També s'ofereix la possibilitat que s'instal·li una zona d’inflables. S’ubicaran a la platja de la Mota entre els carrers de l’Alguer i de Josep Pla i només es podran instal·lar entre juny i setembre (4 mesos). Per aquest servei s’estableix un preu de sortida de 1.100€. Com a novetat, a la mateixa platja de la Mota, però davant de la plaça Pere Quart, s'obre la porta a l'explotació d'un parc aquàtic que tindrà una ocupació màxima de 400m2 dins de l’aigua i 10m2 a la sorra. Per aquest parc, que segons l'Ajuntament haurà de ser de la marca Wibit Sports o similar, s’estableix un preu inicial proper als 900€. Els dos punts de lloguer d’embarcacions sense motor (patins, caiacs, pàdel surf...) s’ubicaran a la platja de Les Gavines (davant l’aparcament del carrer de l’Abad Escarré) i a la de la Mota, davant de l’Av. del Prat. Els equipaments no podran ser més grans de 40m2 i tenen un preu de licitació de 300€. Finalment, es liciten tres serveis de lloguer de tendals i gandules. 2 a la platja de la Mota i un a la platja Llarga.

 

Tots els serveis hauran d’obrir, com a mínim, entre el 24 de juny i l’11 de setembre de cada any, si bé ho poden fer des del 25 de març fins al 31 d’octubre. Només en el cas dels inflables i el parc aquàtic, el període d’explotació serà de 4 mesos (juny-setembre).

 

SOCORRISME

A banda dels serveis lúdics a les platges, ja està en marxa la licitació del nou contracte de socorrisme. L’ajuntament l’ha tret a concurs només per aquesta temporada 2017 per un preu de sortida d’uns 140.000 euros. L’objectiu és enllestir la contractació a mitjan de maig perquè l’empresa estigui preparada el primer cap de setmana de juny.


 • L'informatiu
 • RÀDIO A LA CARTA
 • història eleccions 1970-2019
 • Butlletins correu
 • canal you tube
 • des de 1981
 • col·labora
 • paulina 100 anys
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles