Robert Monzonis encapçala la candidatura per liderar el Partit Demòcrata Català al Garraf

20 de setembre de 2016


A la candidatura comarcal hi ha 2 cubellencs més: l'alcaldessa Rosa Fonoll i Toni Rojas

Resultado de imagen de Robert Monzonis president de democrates

 

 

Fes clic a l'enllaç per escoltar l'entrevista a Robert Monzonis, candidat a la presidència del Partit Demòcrata Català del Garraf

 

Robert Monzonis  encapçalarà  com a president la candidatura del Partit Demòcrata Català (PDC) del Garraf. A la candidatura també hi ha 2 cubellencs: l'alcaldessa Rosa Fonoll i Toni Rojas. L’anunci s’ha fet aquest dilluns a través de les xarxes socials. La candidatura, que està formada per 12 persones, aplega 4 alcaldies de la comarca: Neus Lloveras (Vilanova i la Geltrú), Miquel Forns (Sitges), Rosa Huguet (Canyelles) i Rosa Fonoll (Cubelles).

 

La campanya electoral interna del nou partit català arrencarà el 22 de setembre i acabarà el 29 de setembre amb un acte de presentació de la candidatura que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú. Les votacions comarcals es faran 2 dies: el 30 de setembre (de les 17h a les 21h) i l’1 d’octubre (10 a 14h). Es podrà votar tant presencialment a la seu comarcal del partit de Vilanova com també a través d’un format electrònic amb unes claus que rebran tots els associats. Cal dir que serà una jornada electoral amb doble votació. D’una banda es triarà el comitè Executiu Comarcal i, de l’altra, quins seran els representants territorials del partit a la Vegueria del Penedès.

 

El cubellenc Robert Monzonis té moltes opcions de convertir-se en president del PDC a nivell comarcal ja que de moment la seva és l’única candidatura. En declaracions a Ràdio Cubelles, Monzonis ha valorat el paper de Cubelles en la nova formació. El candidat a presidir el PDC a la comarca del Garraf, Robert Monzonis, també ha explicat que en cas d’ocupar el càrrec, l’executiva es posarà a treballar en l’articulació del partit als pobles.

 

Per la seva banda, l’alcaldessa Rosa Fonoll, qui s’ha implicat a través de Reagrupament des del principi en la nova formació d’aquest partit, de moment sempre ha declarat públicament que Unitat Cubellenca és independent i funciona a banda malgrat que ella participi activament del nou partit.


  • Candidatura PDC Garraf
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles