Certificar Cubelles com a destí de Turisme Sostenible és un dels objectius de la regidoria per als propers mesos

16 de febrer de 2016


Dimecres es celebra el primer fòrum permanent a les empreses i a les entitats vinculades al turisme i a la natura. Serà a les 17:00h a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú

Cubelles treballa conjuntament amb els Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix per aconseguir la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Per treballar aquest projecte s’ha creat un grup de treball i un fòrum on es decideixen les actuacions i el pla a seguir durant tot el període d'elaboració de documentació per tramitar el segell. 

 

A la darrera reunió de treball es va sol·licitar que des dels municipis es fes una crida i s’enviés les convocatòries del fòrum permanent a les empreses i a les entitats vinculades al turisme i a la natura. En aquest sentit, s’ha fet una crida a les empreses i entitats que facin activitats al mar, litoral, empreses turístiques, restaurants, propietaris de terrenys, pagesos, gestors d'espais del territori, esportistes, centres d'estudis i qualsevol que actuï a l'espai dels Parcs i al Territori. 

 

El que es decideixi al Fòrum i pel CETS seran els usos permesos, les actuacions a fer i es prioritzaran les línies d'actuació del territori. A banda, el Fòrum és també un bon espai per establir contactes amb altres entitats i empreses del sector i amb interessos comuns. El primer fòrum es celebrarà aquest dimecres a les 17:00h, a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú.

 

Entrevista a l'Imma Laborda, tècnica de Turisme

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles